Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembungkusan Baju

EcoPack

Pembungkusan Baju Pembungkusan baju ini membezakan bentuk pembungkusan konvensional dengan tidak menggunakan plastik apa pun. Dengan menggunakan proses pembuangan dan pembuatan sisa buangan yang ada, produk ini bukan hanya sangat mudah dihasilkan, tetapi juga sangat mudah untuk dilupuskan, bahan primer pengkomposan menjadi sia-sia. Produk ini boleh ditekan terlebih dahulu, dan kemudian dikenali dengan jenama syarikat melalui pemotongan dan pencetakan untuk membuat produk struktur unik yang kelihatan dan terasa sangat berbeza dan menarik. Estetika dan antara muka pengguna diadakan sama seperti kesinambungan produk.

Kedai Rasmi, Runcit

Real Madrid Official Store

Kedai Rasmi, Runcit Konsep reka bentuk kedai berdasarkan pengalaman di Santiago Bernabeu, yang berfokus pada pengalaman berbelanja dan penciptaan kesan. Ini adalah konsep yang pada masa yang sama menghormati, memuji dan mengabadikan kelab, menyatakan bahawa pencapaian adalah hasil bakat, usaha, perjuangan, dedikasi dan tekad. Projek ini merangkumi Reka Bentuk Konsep dan Pelaksanaan Komersial, Penjenamaan, Pembungkusan, Garis Grafik dan Reka Bentuk Perabot Industri.

Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks adalah karya seni dengan fungsi konsol yang diilhamkan oleh alam semula jadi. Ia terdiri daripada cangkuk tua berwarna hijau yang berlainan, yang digunakan bersama dengan Qadem (pelana kayu keldai tua) untuk mengangkut gandum dari satu kampung ke kampung yang lain. Cangkuk dilampirkan pada Papan Pemadam Gandum lama, sebagai pangkalan dan selesai dengan panel kaca di atas.

Bekas Perasa

Ajorí

Bekas Perasa Ajorí adalah penyelesaian kreatif untuk mengatur dan menyimpan pelbagai bumbu, rempah-rempah dan bumbu, untuk memuaskan dan sesuai dengan tradisi masakan yang berbeza di setiap negara. Reka bentuk organiknya yang elegan menjadikannya kepingan patung, yang dihasilkan sebagai hiasan yang sangat baik untuk dicerminkan sebagai permulaan perbualan di sekitar meja. Reka bentuk bungkusan diilhamkan oleh kulit bawang putih, menjadi cadangan tunggal pembungkusan eko. Ajorí adalah reka bentuk yang mesra alam untuk planet ini, diilhamkan oleh alam semula jadi dan dibuat sepenuhnya dari bahan semula jadi.

Barang Kemas Upcycled

Clairely Upcycled Jewellery

Barang Kemas Upcycled Perhiasan cantik, jelas, dan dikitar semula, yang dirancang kerana tidak perlu menggunakan bahan buangan dari pengeluaran Claire de Lune Chandelier. Garis ini telah berkembang menjadi sejumlah koleksi - semua bercerita, semuanya mewakili pandangan peribadi mengenai falsafah pereka. Ketelusan adalah bahagian penting dari pereka falsafah sendiri, dan ini ditunjukkan oleh pilihan akrilik yang digunakan. Selain cermin akrilik yang digunakan, yang dengan sendirinya memantulkan cahaya, bahannya sentiasa telus, berwarna atau jernih. Pembungkusan CD mengukuhkan konsep penyusunan semula.

Konsol

Mabrada

Konsol Konsol unik yang terbuat dari kayu yang dicat dengan kemasan batu, mempamerkan penggiling kopi asli yang asli yang berasal dari zaman ottoman. Sebuah pendingin kopi Jordan (Mabrada) dihasilkan semula dan dipahat untuk berdiri sebagai salah satu kaki di seberang konsol di mana penggiling duduk, mencipta bahagian menarik untuk ruang legar atau ruang tamu.