Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dalaman Rumah

Seamless Blank

Dalaman Rumah Ini adalah rumah untuk menyajikan gaya hidup unik nyonya rumah, yang merupakan rumah pereka grafik dan pengusaha. Pereka mempersembahkan bahan semula jadi untuk menggambarkan pilihan tuan rumah dan menyimpan kawasan kosong untuk mengisi barang ahli keluarga. Dapur adalah pusat rumah, yang direka khas untuk melihat persekitaran rumah dan memastikan ibu bapa dapat melihat di mana sahaja. Rumah ini dilengkapi dengan lantai tanpa granit putih, lukisan mineral Itali, kaca lutsinar, dan lapisan serbuk putih untuk mengungkapkan perincian bahan yang elegan.

Dalaman Rumah

Warm loft

Dalaman Rumah Rumah gaya industri dengan bahan hangat. Rumah ini menyediakan beberapa fungsi untuk pelanggan untuk mempromosikan kualiti hidup. Pereka cuba menyambungkan paip ke setiap ruang dan menggabungkan paip kayu, keluli dan ENT untuk menggambarkan kisah kehidupan pelanggan. Tidak sama dengan gaya industri biasa, rumah ini hanya memasukkan sedikit warna dan menyediakan banyak ruang simpanan.

Bilik Persalinan

Sopron Basket

Bilik Persalinan Sopron Basket adalah pasukan bola keranjang wanita profesional yang berpusat di Sopron, Hungary. Oleh kerana mereka adalah salah satu pasukan Hungary yang paling berjaya dengan 12 piala kejuaraan kebangsaan dan meraih tempat kedua di Euroleague, pihak pengurusan kelab memutuskan untuk melabur di kompleks bilik persalinan baru untuk memiliki kemudahan yang cukup berprestij untuk nama kelab, sesuai dengan keperluan pemain lebih baik, memotivasikan mereka dan meningkatkan perpaduan mereka.

Seni Bina Penggunaan Campuran

Shan Shui Plaza

Seni Bina Penggunaan Campuran Terletak di bandar bersejarah Xi'an, antara pusat perniagaan dan sungai TaoHuaTan, projek ini bertujuan bukan sahaja untuk menghubungkan masa lalu dan masa kini tetapi juga bandar dan alam semula jadi. Diilhamkan oleh kisah Cina musim bunga The Peach blossom, projek ini menawarkan tempat tinggal dan tempat kerja paradisiac dengan memberikan hubungan dekat dengan alam. Dalam budaya Cina, falsafah air gunung (Shan Shui) memiliki makna penting hubungan antara manusia dan alam, oleh itu dengan memanfaatkan pemandangan berair di laman web ini, projek ini menawarkan ruang yang mencerminkan falsafah Shan Shui di kota.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Secara konvensional, sebuah hospital cenderung menjadi ruang yang mempunyai warna atau bahan semula jadi yang buruk kerana bahan struktur buatan untuk meningkatkan fungsi dan kecekapannya. Oleh itu, pesakit merasakan bahawa mereka terpisah dari kehidupan seharian. Pertimbangan untuk persekitaran yang selesa di mana pesakit dapat menghabiskan dan bebas dari tekanan, harus diambil. Arkitek TSC menyediakan ruang terbuka dan selesa dengan menetapkan ruang siling terbuka berbentuk L dan atap besar dengan menggunakan banyak bahan kayu. Ketelusan seni bina ini menghubungkan orang dan perkhidmatan perubatan.

Rumah Kediaman

Slabs House

Rumah Kediaman The Slab House dirancang untuk menyusun bahan pembinaan, menggabungkan kayu, konkrit, dan keluli. Reka bentuknya sekali gus moden tetapi bijaksana. Tingkap besar adalah titik fokus langsung, tetapi mereka dilindungi dari cuaca dan pemandangan jalan dengan papak konkrit. Kebun terdapat di kawasan ini, baik di tingkat bawah dan di tingkat pertama, yang membolehkan penghuni merasa terhubung dengan alam semula jadi ketika mereka berinteraksi dengan harta tanah, mewujudkan aliran unik ketika seseorang bergerak dari pintu masuk ke kawasan tempat tinggal.