Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Animasi Komersial

Simplest Happiness

Animasi Komersial Dalam zodiak Cina, 2019 adalah tahun babi, jadi Yen C merancang babi yang dihiris, dan itu adalah lagu dalam "banyak filem panas" dalam bahasa Cina. Watak gembira sesuai dengan imej saluran dan perasaan gembira yang ingin diberikan oleh saluran kepada penontonnya. Video adalah gabungan empat elemen filem. Kanak-kanak yang bermain dapat menunjukkan kebahagiaan yang terbaik, dan berharap penonton mempunyai perasaan yang sama ketika menonton filem itu.

Promosi Acara

Typographic Posters

Promosi Acara Poster tipografi adalah koleksi poster yang dibuat sepanjang tahun 2013 dan 2015. Projek ini melibatkan eksperimen penggunaan tipografi melalui penggunaan garis, corak dan perspektif isometrik yang menghasilkan pengalaman persepsi yang unik. Setiap poster ini merupakan cabaran untuk berkomunikasi dengan penggunaan jenis sahaja. 1. Poster untuk menyambut ulang tahun ke-40 Felix Beltran. 2. Poster untuk menyambut ulang tahun ke-25 Institut Gestalt. 3. Poster untuk memprotes kehilangan 43 pelajar di Mexico. 4. Poster untuk reka bentuk persidangan Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Thirteen Sound.

Seni Mewah Yang Boleh Dipakai

Animal Instinct

Seni Mewah Yang Boleh Dipakai Koleksi seni mewah dan pemahat seni NYC, Christopher Ross, koleksi seni mewah, Animal Instinct, adalah satu siri karya edisi terhad yang diilhamkan oleh haiwan yang dibuat oleh pelukis itu sendiri dari perak antik, emas 24 karat dan kaca Bohemia. Dengan jelas mengaburkan batasan antara seni, perhiasan, reka bentuk haute couture dan mewah, tali pinggang arca membuat potongan pernyataan yang unik dan provokatif yang membawa konsep seni haiwan ke tubuh. Lebih kuat, menarik dan asli, potongan pernyataan abadi adalah penerokaan naluri haiwan betina dalam bentuk ukiran.

Transformasi Digital

Tigi

Transformasi Digital Salah satu entiti paling ikonik dalam fesyen rambut adalah untuk mengambil langkah berani dalam relevansi digital. Pembangunan semula julat Professional dot com dan Tigi Color Copyright dikendalikan dengan menggabungkan kandungan yang dipesan lebih dahulu, dibuat oleh para seniman, penglibatan jurugambar kontemporari dan ekspresi reka bentuk yang tidak kelihatan dalam digital. Perbezaan antara teknik dan kerajinan yang baik tetapi tajam. Akhirnya membimbing Tigi melalui pendekatan langkah demi langkah yang sihat ke dalam transformasi digital sebenar dari 0 hingga 100.

Kempen Kesedaran Dan Pengiklanan

O3JECT

Kempen Kesedaran Dan Pengiklanan Oleh kerana ruang persendirian akan menjadi sumber yang berharga di masa depan, semakin meningkatnya keperluan untuk menentukan dan merancang bilik ini adalah perkara penting pada zaman sekarang. O3JECT berkomitmen untuk membuat dan mengiklankan ruang kalis paip sebagai peringatan menarik dari masa depan yang tidak diketahui. Sebuah kubus buatan tangan, tertutup dan konduktif, yang dibina berdasarkan prinsip Faraday Cage, merangkumi perwujudan ikonik dari ruangan yang nampaknya utopia yang diiklankan melalui rancangan kempen yang komprehensif.

Projek Tipografi

Reflexio

Projek Tipografi Projek tipografi eksperimental yang menggabungkan pantulan pada cermin dengan huruf kertas yang dipotong oleh salah satu paksinya. Ini menghasilkan komposisi modular yang pernah difoto menunjukkan gambar 3D. Projek ini menggunakan sihir dan percanggahan visual untuk beralih dari bahasa digital ke dunia analog. Pembinaan huruf di cermin mencipta realiti baru dengan refleksi, yang bukan kebenaran atau kepalsuan.