Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Pelbagai Fungsi

Portable Lap Desk Installation No.1

Meja Pelbagai Fungsi Pemasangan Lap Lap Meja Mudah Alih ini direka untuk menyediakan ruang kerja kepada pengguna yang fleksibel, serba boleh, fokus dan kemas. Meja terdiri daripada penyelesaian pemasangan dinding yang sangat menjimatkan ruang, dan boleh disimpan rata di dinding. Meja buatan buluh boleh ditanggalkan dari pendakap dinding yang membolehkan pengguna menggunakannya sebagai meja lap di tempat yang berbeza di rumah. Meja juga terdiri dari alur di bahagian atas, yang dapat digunakan sebagai dudukan telefon atau tablet untuk meningkatkan pengalaman pengguna produk.

Air Dan Gelas Semangat

Primeval Expressions

Air Dan Gelas Semangat Gelas kristal berbentuk telur dengan potongan miring. Setitik cairan vitreous sederhana, lensa semula jadi, ditangkap dalam gelas kristal yang hidup yang bergoyang dengan gembira, sambil mengekalkan kestabilannya melalui susunan bahan yang teliti. Goyang mereka mewujudkan suasana santai dan menyeronokkan. Gelas sesuai dengan telapak tangan apabila dipegang. Dalam simbiosis dengan coaster buatan tangan yang direka dengan lembut dari walnut atau xylite - kayu kuno. Dilengkapi dengan dulang kenari berbentuk elips untuk tiga atau sepuluh gelas dan dulang makanan. Dulang berputar kerana bentuk elips yang halus.

Kerusi

Tulpi-seat

Kerusi Tulpi-design adalah studio reka bentuk Belanda dengan bakat untuk reka bentuk yang unik, asli dan suka bermain untuk persekitaran dalaman dan luaran, dengan fokus utama pada reka bentuk awam. Marco Manders mendapat pengiktirafan antarabangsa dengan kerusi Tulpi. Tempat duduk Tulpi yang menarik, akan menambah warna pada persekitaran apa pun. Ini adalah gabungan reka bentuk, ergonomi dan kesinambungan yang ideal dengan faktor keseronokan yang besar! Tempat duduk Tulpi dilipat secara automatik ketika penghuninya bangun, menjamin tempat duduk yang bersih dan kering untuk pengguna seterusnya! Dengan putaran 360 darjah, kerusi Tulpi membolehkan anda memilih pandangan anda sendiri!

Pencahayaan Bandar

Herno

Pencahayaan Bandar Tantangan projek ini adalah merancang pencahayaan bandar sesuai dengan lingkungan Teheran dan menarik bagi warga. Lampu ini diilhamkan oleh Azadi Tower: simbol utama Teheran. Produk ini dirancang untuk menerangi kawasan sekitar dan orang-orang dengan pancaran cahaya hangat, dan untuk menciptakan suasana yang ramah dengan warna yang berbeda.

Pembesar Suara Tanpa Wayar

FiPo

Pembesar Suara Tanpa Wayar FiPo (bentuk singkatan dari "Kekuatan Api") dengan reka bentuknya yang menarik mengacu pada penembusan suara yang mendalam ke dalam sel tulang sebagai inspirasi reka bentuk. Tujuannya adalah untuk menghasilkan kekuatan tinggi dan suara yang berkualiti ke dalam tulang badan dan sel-selnya. Ini membolehkan pengguna menyambungkan pembesar suara ke telefon bimbit, komputer riba, tablet dan peranti lain melalui Bluetooth. Sudut penempatan pembesar suara telah dirancang dengan mengambil kira standard ergonomik. Lebih-lebih lagi, pembesar suara dapat dipisahkan dari kaca, yang membolehkan pengguna mengisinya semula.

Lampu Basikal

Safira Griplight

Lampu Basikal SAFIRA diilhamkan oleh niat untuk menyelesaikan aksesori yang tidak kemas di hendal untuk penunggang basikal moden. Dengan menyatukan lampu depan dan penunjuk arah ke dalam rekaan cengkaman berjaya mencapai sasaran. Juga memanfaatkan ruang hendal berongga sebagai kabin bateri memaksimumkan kapasiti elektrik. Oleh kerana gabungan cengkaman, lampu basikal, penunjuk arah dan kabin bateri setang, SAFIRA menjadi sistem pencahayaan basikal yang paling ringkas dan relevan.