Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kotak Tumbuh Khas Succulent

Bloom

Kotak Tumbuh Khas Succulent Bloom adalah kotak pertumbuhan khusus yang berfungsi sebagai perabot rumah yang bergaya. Ia menyediakan keadaan tumbuh yang sempurna untuk sukulen. Tujuan utama produk adalah untuk memenuhi keinginan dan pengasuhan bagi siapa yang tinggal di kawasan bandar dengan akses persekitaran yang kurang hijau. Kehidupan bandar dilengkapi dengan banyak cabaran dalam kehidupan seharian. Itu menyebabkan orang mengabaikan sifat mereka. Bloom bertujuan untuk menjadi jambatan antara pengguna dan keinginan semula jadi mereka. Produk ini tidak automatik, bertujuan untuk membantu pengguna. Sokongan aplikasi akan membolehkan pengguna mengambil tindakan dengan tanaman mereka yang akan membolehkan mereka memelihara.

Nama Projek : Bloom, Nama pereka : Mert Ali Bukulmez, Nama pelanggan : Nottingham Trent University.

Bloom Kotak Tumbuh Khas Succulent

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.