Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kotak Tumbuh Khas Succulent

Bloom

Kotak Tumbuh Khas Succulent Bloom adalah kotak pertumbuhan khusus yang berfungsi sebagai perabot rumah yang bergaya. Ia menyediakan keadaan tumbuh yang sempurna untuk sukulen. Tujuan utama produk adalah untuk memenuhi keinginan dan pengasuhan bagi siapa yang tinggal di kawasan bandar dengan akses persekitaran yang kurang hijau. Kehidupan bandar dilengkapi dengan banyak cabaran dalam kehidupan seharian. Itu menyebabkan orang mengabaikan sifat mereka. Bloom bertujuan untuk menjadi jambatan antara pengguna dan keinginan semula jadi mereka. Produk ini tidak automatik, bertujuan untuk membantu pengguna. Sokongan aplikasi akan membolehkan pengguna mengambil tindakan dengan tanaman mereka yang akan membolehkan mereka memelihara.

Nama Projek : Bloom, Nama pereka : Mert Ali Bukulmez, Nama pelanggan : Nottingham Trent University.

Bloom Kotak Tumbuh Khas Succulent

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.