Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Peralatan Makan Terbuka

Osoro

Sistem Peralatan Makan Terbuka Karakter inovatif OSORO adalah menggabungkan kualiti porselin vitrified bermutu tinggi dan kulit berkilat berwarna gading khasnya dengan fungsi yang sesuai untuk mengawet makanan di dalam peti sejuk atau peti sejuk beku dan untuk memasak dengan ketuhar wap atau microwave. Bentuk modular yang ringkas dengan pelbagai elemennya dapat ditumpuk untuk menjimatkan ruang, digabungkan secara fleksibel dan ditutup dengan O-Sealer atau O-Connector silikon pelbagai warna sehingga makanan tetap tertutup rapat di dalamnya. OSORO boleh digunakan secara universal untuk menghilangkan keperluan untuk kehidupan seharian kita.

Keran

Electra

Keran Electra yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunannya dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik untuk dapur. Pull down digital sink mixer memberi pengguna kebebasan bergerak di dapur sambil menawarkan pilihan dua fungsi aliran berbeza. Di bahagian depan electra, pad elektronik memberi anda akses ke semua fungsi, baik ketika semburan dipasang ke cerat atau di tangan anda dengan hanya hujung jari anda yang dapat anda kendalikan.

Keran

Electra

Keran Electra yang dianggap sebagai wakil penggunaan digital di sektor angker menggabungkan teknologi dengan reka bentuk untuk menekankan reka bentuk era digital. Faucet yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunan dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik di kawasan basah. Butang paparan sentuh Electra menawarkan pengguna penyelesaian yang lebih ergonomik. "Eco Mind" dari faucet memberikan kecekapan maksimum dalam menjimatkan pengguna. Ciri ini terutama memberi nilai tambah kepada generasi akan datang

Bangku Jalan

Ola

Bangku Jalan Bangku ini, yang dirancang berdasarkan strategi reka bentuk eko, membawa perabot jalan ke tingkat yang baru. Sama seperti di rumah di persekitaran bandar atau semula jadi, saluran cecair membuat pelbagai pilihan tempat duduk dalam satu bangku. Bahan yang digunakan adalah aluminium kitar semula untuk alas dan keluli untuk tempat duduk, dipilih kerana sifatnya yang dapat dikitar semula dan tahan lama; ia mempunyai kemasan bersalut serbuk yang terang dan tahan yang sesuai untuk kegunaan luaran di semua cuaca. Direka di Mexico City oleh Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman dan Karime Tosca.

Faucet

Amphora

Faucet Amphora serie direka untuk menghubungkan masa lalu dan masa depan dan memberi peluang untuk mengalami bentuk asas dan fungsional pada zaman dahulu. Tidak semudah hari ini membuat air sumber kehidupan kita yang dapat dicapai hari itu. Bentuk yang tidak biasa Faucet berasal dari berabad-abad sebelum hari ini, tetapi kartrij penjimatan airnya akan dibawa esok. Faucet retro direka dari air pancut di zaman kuno dan membawa estetika ke bilik mandi anda.

Singki

Serel Wave

Singki Wastafel SEREL Wave menggantikannya di bilik mandi moden dengan garis nominatif, penyelesaian fungsional dan kualiti yang mengagumkan. Singki Gelombang SEREL; walaupun ia mengubah persepsi singki berkembar semasa dengan bentuk mangkuknya yang unik, ia juga merangkumi penggunaan orang dewasa dan kanak-kanak berserta bentuk estetiknya. Sebagai tambahan untuk penggunaan sebagai baskom anak-anak, ini menyediakan fungsi untuk wuduk dan membersihkan sepatu yang digunakan dalam budaya Islam. Pendekatan umum dalam reka bentuk singki adalah modenisme dan fungsionalisme. Pendekatan ini sangat mempengaruhi reka bentuk.