Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Seni Sampul Album

Haezer

Seni Sampul Album Haezer terkenal dengan suara bassnya yang kuat, rehat epik dengan kesan yang baik. Jenis suara yang dihasilkan hanya sebagai muzik tarian lurus ke depan, tetapi apabila diperiksa atau didengarkan dengan lebih dekat, anda akan mula menemui pelbagai lapisan frekuensi dalam produk siap. Untuk konsep kreatif dan pelaksanaannya, cabarannya adalah untuk mensimulasikan pengalaman audio yang dikenali sebagai Haezer. Gaya karya seni sama sekali tidak sama dengan gaya muzik tarian, sehingga menjadikan Haezer sebagai genre tersendiri.

Penutup Untuk Menu

Magnetic menu

Penutup Untuk Menu Beberapa kerajang plastik lutsinar yang dihubungkan dengan magnet yang berfungsi sebagai penutup yang sempurna untuk pelbagai jenis bahan bercetak. Mudah untuk digunakan. Mudah dibuat dan diselenggara. Produk tahan lama yang menjimatkan masa, wang, bahan mentah. Mesra alam. Mudah disesuaikan untuk tujuan yang berbeza. Penggunaan yang sesuai di restoran sebagai penutup menu. Apabila pelayan membawa anda hanya satu halaman dengan koktel buah, dan hanya satu halaman dengan kek untuk rakan anda, misalnya, ini hampir seperti menu peribadi yang dibuat khas untuk anda.

Kotak Dvd

Paths of Light

Kotak Dvd Kaedah terbaik untuk mengadakan animasi pendek Paths of Light oleh Zina Caramelo adalah dengan memastikan DVD mempunyai casing yang indah untuk dipadankan. Pembungkusan itu sebenarnya kelihatan seperti dicabut dari kayu dan dibentuk untuk membentuk CD. Di bahagian luar, pelbagai garis kelihatan, hampir kelihatan seperti pokok-pokok kecil yang tumbuh di sisi casing. Bahagian luar kayu juga memberikan penampilan yang sangat naturalistik. Paths of Light adalah kemas kini yang melampau dari kes yang dilihat oleh banyak CD pada tahun 1990-an, yang biasanya terdiri daripada plastik asas dengan bungkusan kertas untuk menjelaskan isi kandungannya. (Teks oleh JD Munro)

Reka Bentuk Laman Web

Trionn Design

Reka Bentuk Laman Web Kanvas putih memberikan latar belakang yang sesuai untuk dibina. Gabungan warna manis bergula memberikan elemen menarik perhatian yang sempurna yang menarik perhatian penonton. Gabungan fon serif dan sans serif serta pemberat dan warna menjadikan perpaduan yang memikat yang memikat penonton untuk meneroka lebih jauh. Laman web animasi Parallax HTML5 dengan Responsif, Kami mempunyai Reka Bentuk Karakter Vektor Staf kami sendiri. Reka bentuknya yang unik Selamanya dengan warna Cerah dengan animasi yang bagus & halus ..

Swatch Warna Bir

Beertone

Swatch Warna Bir Beertone adalah Panduan Rujukan Bir pertama berdasarkan warna bir yang berbeza, yang disajikan dalam kipas bentuk kaca. Untuk edisi pertama, kami mengumpulkan maklumat dari 202 bir swiss yang berbeza, yang mengelilingi negara ini, dari Timur ke Barat, dari Utara ke Selatan. Seluruh proses memerlukan banyak masa dan logistik terperinci untuk disiapkan tetapi hasil dari kedua-dua nafsu ini menjadikan kami sangat bangga dan edisi selanjutnya sudah dirancang. Ceria!

Identiti Jenama

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Identiti Jenama BIA adalah lambang burung tempatan Langit Atlantik, yang terbang di atas pemikiran dan impian di seluruh negara, pilot alam yang mengangkut orang, kenangan, perniagaan dan syarikat. Di SATA, BIA akan selalu melambangkan penyatuan sembilan pulau di Nusantara dalam satu cabaran atlantik: mengambil nama Azores ke Dunia dan membawa Dunia ke Azores. BIA - Blue Islands Açor - burung açor yang diciptakan semula, berbentuk segi empat tepat, yang terinspirasi dalam futurisme prototaip, yang dibina berdasarkan kod genetiknya yang unik, tidak simetri, berbeza dan berwarna seperti sembilan pulau Azores.