Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi

TTMM

Aplikasi TTMM adalah koleksi ruang menonton untuk jam pintar Pebble Time dan Pebble Time Round. Anda akan dapati di sini dua aplikasi (baik untuk platform Android dan iOS) dengan model 50 dan 18 dalam lebih dari 600 variasi warna. TTMM adalah gabungan digit dan infografik abstrak yang ringkas, minimum dan estetik. Sekarang anda boleh memilih gaya masa anda sesuka hati.

Label Wain

KannuNaUm

Label Wain Reka bentuk label wain KannuNaUm dicirikan oleh gaya yang halus dan minimal, yang diperoleh dengan mencari simbol yang dapat mewakili sejarahnya. Wilayah, budaya dan minat para penanam anggur di Tanah Panjang Umur disatukan ke dalam dua label yang diselaraskan ini. Segala-galanya disempurnakan dengan reka bentuk limau centenarian yang telah dibuat dengan teknik emas yang dicurahkan dalam bentuk 3D. Reka bentuk ikonografi yang melambangkan sejarah wain ini dan bersamanya sejarah tanah yang dilahirkan, Ogliastra the Land of the Centenaries di Sardinia.

Reka Bentuk Label Wain

I Classici Cherchi

Reka Bentuk Label Wain Untuk kilang wain bersejarah di Sardinia, sejak tahun 1970, ia telah direka bentuk semula label untuk barisan wain The Classics. Kajian label baru ingin mengekalkan hubungan dengan tradisi yang diterapkan syarikat itu. Tidak seperti label sebelumnya, ia berfungsi untuk memberikan sentuhan keanggunan yang sesuai dengan kualiti wain yang tinggi. Kerana label telah berfungsi dengan teknik Braille yang membawa keanggunan dan gaya tanpa menimbang. Corak bunga didasarkan pada penjelasan grafik pola gereja Santa Croce yang berdekatan di Usini, yang juga merupakan logo syarikat.

Label Wain

Guapos

Label Wain Reka bentuk ini bertujuan untuk menggabungkan antara reka bentuk moden dan kecenderungan nordik dalam seni, yang menggambarkan negara asal anggur. Setiap potongan tepi mewakili ketinggian di mana setiap kebun anggur tumbuh dan warna masing-masing untuk varieti anggur. Apabila semua botol diselaraskan sebaris, ia membentuk bentuk lanskap di utara Portugal, wilayah yang melahirkan anggur ini.

Pemulihan Istana Lama

Timeless

Pemulihan Istana Lama Pemilik membeli Crawfordton House di Scotland pada bulan April 2013, berusaha untuk mengembalikan rasa asli bangsawan Scotland kuno, dan sesuai dengan kehidupan moden. Ciri-ciri dan simpanan sejarah istana kuno dipelihara dengan rasa asli. Estetika reka bentuk dan budaya wilayah berabad-abad yang berlainan bertembung dengan percikan seni di ruang yang sama.

Foto Untuk Kulit Majalah

TimeFlies

Foto Untuk Kulit Majalah Idea utama adalah untuk menonjol dari banyak majalah pelanggan tradisional. Pertama sekali, dengan cara penutup yang tidak biasa. Sampul depan majalah TimeFlies untuk syarikat penerbangan Nordica menampilkan reka bentuk Estonia kontemporari, dan judul majalah di sampul setiap terbitan ditulis sendiri oleh pengarang karya unggulan. Reka bentuk moden dan minimalis majalah merangkumi penyampaian tanpa kata tambahan kreativiti syarikat penerbangan baru, daya tarikan semula jadi Estonia dan kejayaan pereka muda Estonia.