Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Yucoo

Restoran Dengan kematangan beransur-ansur estetika dan perubahan estetik manusia, gaya moden yang menonjolkan diri dan keperibadian telah menjadi elemen penting dalam reka bentuk. Kes ini adalah restoran, pereka ingin mewujudkan pengalaman ruang muda untuk pengguna. Tumbuhan biru muda, kelabu dan hijau mewujudkan keselesaan dan kesenangan semula jadi untuk ruang tersebut. Candelier yang dibuat oleh rotan tenunan tangan dan logam menjelaskan perlanggaran antara manusia dan alam, menunjukkan daya hidup seluruh restoran.

Kedai

Formal Wear

Kedai Kedai pakaian lelaki sering menawarkan bahagian dalaman yang neutral yang mempengaruhi suasana pengunjung secara negatif dan oleh itu mengurangkan peratusan penjualan. Untuk menarik orang bukan hanya untuk mengunjungi kedai, tetapi juga untuk membeli produk yang disajikan di sana, ruang itu harus memberi inspirasi dan semangat. Itulah sebabnya reka bentuk kedai ini menggunakan ciri khas yang diilhami oleh pertukangan jahitan dan perincian yang berbeza yang akan menarik perhatian dan menyebarkan suasana yang baik. Susun atur ruang terbuka yang terbahagi kepada dua zon juga dirancang untuk kebebasan pelanggan semasa berbelanja.

Pelurus Rambut

Nano Airy

Pelurus Rambut Besi pelurus Nano yang sejuk menggabungkan bahan pelapis nano-seramik dengan teknologi besi negatif yang inovatif, yang menjadikan rambut dengan lembut dan anggun menjadi bentuk lurus dengan cepat. Terima kasih kepada sensor magnet di bahagian atas penutup dan badan, peranti mati secara automatik apabila penutup ditutup, yang selamat untuk dibawa. Tubuh yang padat dengan reka bentuk tanpa wayar yang boleh dicas semula USB mudah disimpan di dalam beg tangan dan dibawa, membantu wanita untuk mengekalkan gaya rambut yang elegan kapan saja, di mana sahaja. Skema warna putih dan merah jambu menjadikan peranti ini bersifat feminin.

Aplikasi Mudah Alih

DeafUP

Aplikasi Mudah Alih Pekak memicu pentingnya pendidikan dan pengalaman profesional bagi komuniti pekak di Eropah Timur. Mereka mewujudkan persekitaran di mana profesional pendengaran dan pelajar pekak dapat bertemu dan bekerjasama. Bekerja bersama akan menjadi cara semula jadi untuk memperkasakan dan memotivasi orang pekak untuk menjadi lebih aktif, meningkatkan bakat mereka, mempelajari kemahiran baru, untuk membuat perbezaan.

Beg Tangan

Qwerty Elemental

Beg Tangan Sama seperti evolusi reka bentuk mesin taip menunjukkan transformasi dari bentuk visual yang sangat kompleks ke bentuk geometri sederhana yang kemas, Qwerty-elemental adalah perwujudan kekuatan, simetri, dan kesederhanaan. Bahagian keluli konstruktif yang dibuat oleh pelbagai tukang adalah ciri visual khas produk, yang memberikan beg itu sebagai seni bina. Keunikan penting beg itu ialah dua kunci mesin taip yang dihasilkan sendiri dan dipasang oleh pereka sendiri.

Koleksi Pakaian Wanita

Macaroni Club

Koleksi Pakaian Wanita Koleksi, Macaroni Club, diilhami oleh The macaroni dari pertengahan abad ke-18 yang menghubungkan mereka dengan orang-orang yang ketagihan logo hari ini. Makaroni adalah istilah untuk lelaki yang melebihi batas fesyen biasa di London. Mereka adalah mania logo abad ke-18. Koleksi ini bertujuan untuk menunjukkan kehebatan logo dari masa lalu hingga sekarang, dan menjadikan Macaroni Club sebagai jenama dengan sendirinya. Perincian reka bentuknya diilhamkan dari kostum Macaroni pada tahun 1770, dan trend fesyen semasa dengan jumlah dan panjang yang melampau.