Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Penjualan

Yango Poly Kuliang Hill

Pusat Penjualan Reka bentuk ini bertujuan untuk meneroka bagaimana membawa pengalaman gembira dalam kehidupan yang indah di pinggir bandar, yang mendorong orang mengejar kehidupan yang baik dan memimpin orang-orang untuk bergerak menuju tempat tinggal puitis yang oriental. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk moden dan sederhana dengan bahan semula jadi dan biasa. Berfokus pada semangat dan mengabaikan bentuknya, reka bentuknya menggabungkan elemen budaya lanskap Zen dan teh, perasaan cinta nelayan, payung kertas minyak. Melalui pengendalian perincian, ia menyeimbangkan fungsi dan estetika dan menjadikan hidup itu artistik.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Reka bentuk menggunakan teknik reka bentuk keseimbangan formal sebagai aix untuk menyampaikan konsepsi seni oriental. Ini menerapkan unsur buluh, anggrek, bunga plum dan lanskap. Skrin sederhana dibentuk dengan pemanjangan bentuk buluh melalui pemotongan bentuk konkrit dan berhenti di tempat yang sepatutnya berhenti. Susun atur ruang tamu dan ruang makan dari atas dan bawah menentukan had ruang dan merangkumi ruang prospek oriental yang jarang dan tambal sulam. Mengenai tema hidup sederhana dan perjalanan ringan, Garis bergerak jelas, ini adalah percubaan baru untuk persekitaran tempat tinggal orang.

Penjenamaan Salon Kecantikan

Silk Royalty

Penjenamaan Salon Kecantikan Objektif proses penjenamaan adalah meletakkan jenama dalam kategori kelas atas dengan melihat dan merasakan menyesuaikan diri dengan trend global dalam bidang solek dan penjagaan kulit. Cantik di bahagian dalaman dan luarannya, menawarkan pelanggan percutian mewah untuk berundur untuk rawatan diri dan diperbaharui. Berjaya menyampaikan pengalaman kepada pengguna tertanam dalam proses reka bentuk. Oleh itu, Alharir Salon telah dikembangkan, mengekspresikan kewanitaan, elemen visual, warna dan tekstur mewah dengan memperhatikan perincian halus untuk menambahkan lebih banyak keyakinan dan keselesaan.

Aksesori Dapur

KITCHEN TRAIN

Aksesori Dapur Menggunakan pelbagai jenis alat dapur mewujudkan persekitaran memasak yang tidak rapi selain gangguan visual. Singkatnya, saya cuba membuat satu set gabungan aksesori dapur yang popular ini yang biasa digunakan di semua rumah. Reka bentuk ini semata-mata diilhami oleh kreativiti. "Bentuk bersatu" dan "Penampilan yang menyenangkan" adalah dua ciri-cirinya. Lebih-lebih lagi, ia akan disambut baik oleh pasaran kerana penampilannya yang inovatif. Ini akan menjadi peluang bagi pengeluar dan pelanggan bahawa 6 peralatan dibeli dalam satu bungkusan.

Terminal Imigresen Automatik

CVision MBAS 2

Terminal Imigresen Automatik MBAS 2 dirancang untuk menentang sifat produk keselamatan dan mengurangkan intimidasi dan ketakutan dari aspek teknologi dan psikologi. Reka bentuknya menafsirkan semula elemen komputer rumah yang tidak asing lagi untuk memberikan gambaran yang mesra pengguna bagi penduduk luar bandar di sekitar sempadan Thailand. Suara dan visual pada panduan skrin pengguna kali pertama melangkah melalui proses tersebut. Nada warna ganda pada pad cap jari menunjukkan zon pengimbasan dengan jelas. MBAS 2 adalah produk unik yang bertujuan untuk mengubah cara kita melintasi sempadan, memungkinkan untuk menggunakan pelbagai bahasa dan pengalaman pengguna yang mesra tanpa diskriminasi.

Bilik Pameran

From The Future

Bilik Pameran Showroom: Di bilik pameran, kasut latihan dan peralatan sukan, yang dihasilkan dengan teknologi suntikan, dipamerkan. Tempat itu, kelihatan seperti dibuat dengan menekan acuan suntikan. Dalam kaedah pembuatan tempat itu, kepingan perabot seolah-olah disatukan dengan pembuatan dalam acuan suntikan untuk menghasilkan keseluruhannya. Jalur jahitan kasar yang di siling, melembutkan semua visualologi teknologi.