Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Duoo

Meja Meja Duoo adalah keinginan untuk mengekspresikan watak melalui bentuk minimalis. Garis mendatar nipis dan kaki logam bersudut menghasilkan imej visual yang kuat. Rak atas membolehkan anda meletakkan alat tulis supaya tidak terganggu semasa bekerja. Dulang tersembunyi di permukaan untuk menyambungkan peranti mengekalkan estetika yang bersih. Bahagian atas meja yang diperbuat daripada venir semula jadi membawa kehangatan tekstur kayu semula jadi. Meja mengekalkan keseimbangan yang sempurna, berkat bahan, fungsi dan kepraktisan yang dipilih secara harmoni digabungkan dengan estetika bentuk biasa dan ketat.

Mesin Pasta Buatan Sendiri

Hidro Mamma Mia

Mesin Pasta Buatan Sendiri Hidro Mama Mia adalah penyelamatan sosio-budaya melalui gastronomi Itali. Sangat mudah digunakan, ringan dan padat, mudah disimpan dan diangkut. Ia membolehkan produktiviti tinggi yang selamat, memberikan pengalaman memasak yang menyenangkan kepada keluarga dalam kehidupan seharian dan interaksi rakan. Enjin sepenuhnya disepadukan ke set transmisi, menawarkan kekuatan, ketahanan dan penggunaan yang selamat, menyediakan juga pembersihan dan sokongan yang mudah. Ini memotong doh dengan ketebalan yang berbeza, dapat menyediakan pelbagai hidangan: pasta, mi, lasagna, roti, pastri, pizza dan banyak lagi.

Kereta Hiper

Brescia Hommage

Kereta Hiper Pada masa berteknologi tinggi semua alat digital, kerataan skrin sentuh dan kenderaan volume tunggal yang rasional, projek Brescia Hommage adalah kajian reka bentuk kereta dua tempat duduk sekolah lama yang dibayangkan sebagai perayaan ke era di mana kesederhanaan elegan, materialiti sentuhan tinggi, kekuatan mentah, keindahan murni dan hubungan langsung antara manusia dan mesin adalah peraturan permainan. Suatu ketika lelaki yang berani dan cerdik seperti Ettore Bugatti sendiri mencipta peranti mudah alih yang memukau dunia.

Kolam Renang

Termalija Family Wellness

Kolam Renang Termalija Family Wellness adalah yang terbaru dalam siri projek yang telah dibina Enota di Terme Olimia dalam lima belas tahun terakhir dan menyimpulkan transformasi lengkap dari kompleks spa. Dilihat dari jarak jauh, bentuk, warna dan skala struktur berkelompok baru dari tetrahedral adalah lanjutan dari kelompok bangunan luar bandar di sekitarnya, yang secara visual meluas ke jantung kompleks. Atap baru berfungsi sebagai warna musim panas yang besar dan tidak merebut mana-mana ruang luar yang berharga.

Mesin Juicer Automatik

Toromac

Mesin Juicer Automatik Toromac direka khas dengan penampilannya yang hebat untuk membawa cara baru untuk memakan jus oren yang baru diperah. Dibuat untuk pengambilan jus maksimum, ini adalah untuk restoran, kafetaria dan pasar raya dan reka bentuk premiumnya membolehkan pengalaman mesra memberikan rasa, kesihatan dan kebersihan. Ia memiliki sistem inovatif yang memotong buah secara menegak dan menekan bahagiannya dengan tekanan putar. Ini bermakna prestasi maksimum dicapai tanpa menekan atau menyentuh cengkerang.

Label Bir

Carnetel

Label Bir Reka bentuk label bir dalam gaya Art Nouveau. Label bir juga mengandungi banyak perincian mengenai proses pembuatan bir. Reka bentuknya juga sesuai dengan dua botol yang berbeza. Ini dapat dilakukan hanya dengan mencetak reka bentuk pada paparan 100 peratus dan ukuran 70 persen. Label disambungkan ke pangkalan data, yang memastikan bahawa setiap botol menerima nombor pengisian yang unik.