Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kapsul

Wildcook

Kapsul Kapsul Wild Cook, adalah kapsul dengan pelbagai bahan semula jadi dan ia direka untuk merokok makanan dan mencipta rasa dan aroma yang berbeza. Sebilangan besar orang percaya bahawa satu-satunya cara untuk membuat makanan dihisap adalah dengan membakar pelbagai jenis kayu tetapi sebenarnya, anda boleh menjadikan makanan anda dihisap dengan banyak bahan dan mencipta rasa dan aroma baru. Pereka menyedari perbezaan rasa di seluruh dunia dan itulah sebabnya reka bentuk ini benar-benar fleksibel dalam hal kegunaan di pelbagai kawasan. Kapsul ini terdapat dalam ramuan campuran dan tunggal.

Besi Curling

Nano Airy

Besi Curling Besi curling nano lapang menggunakan teknologi ion negatif yang inovatif. Menjaga tekstur yang halus, keriting berkilat yang lembut untuk waktu yang lama. Pipa keriting telah menjalani lapisan nano-seramik, terasa sangat halus. Ia merapatkan rambut dengan lembut dan cepat dengan udara panas ion negatif. Berbanding dengan besi melengkung tanpa udara, anda boleh menyelesaikannya dengan kualiti rambut yang lebih lembut. Warna asas produknya adalah putih matte lembut, hangat dan tulen, dan warna aksennya adalah emas merah jambu.

Pelurus Rambut

Nano Airy

Pelurus Rambut Besi pelurus Nano yang sejuk menggabungkan bahan pelapis nano-seramik dengan teknologi besi negatif yang inovatif, yang menjadikan rambut dengan lembut dan anggun menjadi bentuk lurus dengan cepat. Terima kasih kepada sensor magnet di bahagian atas penutup dan badan, peranti mati secara automatik apabila penutup ditutup, yang selamat untuk dibawa. Tubuh yang padat dengan reka bentuk tanpa wayar yang boleh dicas semula USB mudah disimpan di dalam beg tangan dan dibawa, membantu wanita untuk mengekalkan gaya rambut yang elegan kapan saja, di mana sahaja. Skema warna putih dan merah jambu menjadikan peranti ini bersifat feminin.

Kotak Makan Tengah Hari

The Portable

Kotak Makan Tengah Hari Industri katering berkembang, dan pengambilan menjadi keperluan masyarakat moden. Pada masa yang sama, banyak sampah juga dihasilkan. Sebilangan besar kotak makanan yang digunakan untuk menyimpan makanan boleh dikitar semula, tetapi beg plastik yang digunakan untuk mengemas kotak makanan memang tidak boleh dikitar semula. Untuk mengurangkan penggunaan beg plastik, fungsi kotak makan dan plastik digabungkan untuk merancang kotak makan siang baru. Kotak bale mengubah bahagian dirinya menjadi pegangan yang mudah dibawa, dan dapat menyatukan banyak kotak makanan, sangat mengurangkan penggunaan beg plastik untuk mengemas kotak makanan.

Pencukur

Alpha Series

Pencukur Siri Alpha adalah alat pencukur separa profesional yang boleh menangani tugas asas untuk penjagaan wajah. Juga produk yang menawarkan penyelesaian kebersihan dengan pendekatan inovatif yang digabungkan dengan estetika yang indah. Kesederhanaan, minimalisme dan fungsi yang digabungkan dengan interaksi pengguna yang mudah membina asas projek. Pengalaman pengguna yang menggembirakan adalah kunci. Petua boleh dicabut dengan mudah dari alat pencukur dan dimasukkan ke bahagian simpanan. Dermaga ini dirancang untuk mengisi pencukur dan membersihkan hujung yang disokong dengan bahagian UV Light di bahagian penyimpanan.

Peranti Mudah Alih Pelbagai Fungsi

Along with

Peranti Mudah Alih Pelbagai Fungsi Projek ini memberikan pengalaman hidup mudah alih untuk orang luar, yang terbahagi kepada dua bahagian: badan utama dan modul yang boleh diubah. Badan utama merangkumi fungsi pengecasan, sikat gigi dan pencukur. Kelengkapan termasuk sikat gigi dan kepala pencukur. inspirasi untuk produk itu datang dari orang yang suka melakukan perjalanan dan barang-barangnya berantakan atau hilang, jadi pakej serbaguna yang mudah alih menjadi produk yang sesuai. Kini banyak orang suka melancong, jadi produk mudah alih menjadi pilihan. Produk ini sesuai dengan permintaan pasaran.