Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mesin Kopi

Lavazza Idola

Mesin Kopi Penyelesaian yang sempurna untuk pencinta kopi yang mencari pengalaman espresso Itali di rumah. Antara muka pengguna yang sensitif sentuhan dengan maklum balas akustik mempunyai empat pilihan dan fungsi peningkatan suhu yang menawarkan pengalaman yang disesuaikan untuk setiap selera atau kesempatan. Mesin menunjukkan air yang hilang, bekas penutup penuh atau keperluan untuk penyuciran melalui ikon tambahan yang disinari dan dulang titisan dapat disesuaikan dengan mudah. Reka bentuk dengan semangat terbuka, permukaan yang berkualiti dan perincian yang canggih adalah evolusi bahasa bentuk Lavazza yang mapan.

Mesin Espresso

Lavazza Tiny

Mesin Espresso Mesin espresso kecil yang mesra membawa pengalaman kopi Itali asli ke rumah anda. Reka bentuknya bergaya Mediterania - terdiri daripada asas bangunan formal - meraikan warna dan menerapkan bahasa reka bentuk Lavazza dalam permukaan dan perincian. Cangkang utama dibuat dari satu bahagian dan mempunyai permukaan yang lembut tetapi terkawal dengan tepat. Puncak tengah menambah struktur visual dan corak frontal mengulangi tema mendatar yang sering terdapat pada produk Lavazza.

Sofa

Gloria

Sofa Reka bentuk bukan hanya bentuk luaran, tetapi juga merupakan penyelidikan mengenai struktur dalaman, ergonomi dan inti objek. Dalam kes ini bentuknya adalah komponen yang sangat kuat, dan potongan yang diberikan kepada produk itulah yang memberikan keistimewaannya. Kelebihan Gloria mempunyai kekuatan untuk disesuaikan 100%, menambahkan elemen, bahan dan kemasan yang berbeza. Keanehan yang luar biasa adalah semua elemen tambahan yang dapat ditambahkan dengan magnet pada struktur, memberikan produk beratus-ratus bentuk yang berbeza.

Pasu Kaca

Jungle

Pasu Kaca Terinspirasi oleh alam semula jadi, premis koleksi kaca Jungle adalah untuk membuat objek yang memperoleh nilai dari kualiti, reka bentuk dan bahan. Bentuk sederhana menggambarkan ketenangan medium, pada masa yang sama tidak berat dan kuat. Pasu ditutup dengan mulut dan dibentuk dengan tangan, ditandatangani dan diberi nombor. Irama proses pembuatan kaca memastikan bahawa setiap objek dalam Koleksi Jungle mempunyai permainan warna yang unik yang meniru pergerakan gelombang.

Pasu

Rainforest

Pasu Vas Rainforest adalah campuran bentuk yang direka bentuk 3D dan teknik batang wap Scandinavia tradisional. Potongan berbentuk tangan mempunyai kaca yang sangat tebal dengan percikan warna yang tidak terapung. Koleksi buatan studio diilhamkan oleh kontras alam, dan bagaimana ia mewujudkan keharmonian.

Pencahayaan

Thorn

Pencahayaan Percaya bahawa mungkin tumbuh dan membezakan bentuk organik di alam tanpa mengganggu struktur dan ekspresi mereka secara kebetulan, dan bahawa manusia mempunyai pertalian naluri untuk bentuk semula jadi, Yılmaz Dogan mengatakan bahawa semasa merancang Thorn, dia ingin mencerminkan pertumbuhan dengan bentuk yang mencontohi alam tanpa batasan dimensi dalam pencahayaan. Thorn, yang merupakan sumber inspirasi untuk cabang semula jadi Thorn; tumbuh dalam struktur rawak dan berbentuk semula jadi, memenuhi keperluan yang berbeza dan tidak mempunyai had ukuran sebagai reka bentuk pencahayaan yang baik.