Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Mudah Alih Pelbagai Fungsi

Along with

Peranti Mudah Alih Pelbagai Fungsi Projek ini memberikan pengalaman hidup mudah alih untuk orang luar, yang terbahagi kepada dua bahagian: badan utama dan modul yang boleh diubah. Badan utama merangkumi fungsi pengecasan, sikat gigi dan pencukur. Kelengkapan termasuk sikat gigi dan kepala pencukur. inspirasi untuk produk itu datang dari orang yang suka melakukan perjalanan dan barang-barangnya berantakan atau hilang, jadi pakej serbaguna yang mudah alih menjadi produk yang sesuai. Kini banyak orang suka melancong, jadi produk mudah alih menjadi pilihan. Produk ini sesuai dengan permintaan pasaran.

Katil Kucing

Catzz

Katil Kucing Semasa merancang katil kucing Catzz, inspirasi itu diambil dari keperluan kucing dan pemiliknya, dan perlu menyatukan fungsi, kesederhanaan dan keindahan. Semasa memerhatikan kucing, ciri geometri mereka yang unik mengilhami bentuk yang bersih dan dikenali. Beberapa corak tingkah laku khas (misalnya pergerakan telinga) dimasukkan ke dalam pengalaman pengguna kucing. Juga, dengan mempertimbangkan pemiliknya, tujuannya adalah untuk membuat perabot yang dapat mereka sesuaikan dan dipamerkan dengan bangga. Lebih-lebih lagi, penting untuk memastikan penyelenggaraan mudah. Kesemuanya membolehkan reka bentuk geometri yang ramping dan struktur modular.

Alat Pembesaran Bibir Semula Jadi Segera

Xtreme Lip-Shaper® System

Alat Pembesaran Bibir Semula Jadi Segera Xtreme Lip-Shaper® System adalah alat pembesaran bibir penggunaan rumah kosmetik selamat pertama yang terbukti secara klinikal di dunia. Ia menggunakan kaedah 'bekam' orang Cina berusia 3,500 tahun - dengan kata lain, penyedut - ditambah dengan teknologi pembentuk bibir yang canggih untuk mengontur dan membesarkan bibir dengan serta-merta. Reka bentuknya menghasilkan bibir bawah single-lobed dan double-lobed yang menakjubkan seperti Angelina Jolie. Pengguna boleh meningkatkan bibir atas atau bawah secara berasingan. Reka bentuknya juga dibina untuk menaikkan lengkungan busur Cupid, mengisi lubang bibir untuk mengangkat sudut mulut yang menua. Sesuai untuk kedua-dua jantina.

Gula Batu

Two spoons of sugar

Gula Batu Minum teh atau minum kopi bukan hanya untuk menghilangkan dahaga. Ini adalah upacara memanjakan dan berkongsi. Menambah gula ke kopi atau teh anda semudah anda mengingati Angka Romawi! Sama ada anda memerlukan satu sudu gula atau dua atau tiga, anda hanya perlu memilih salah satu daripada tiga angka yang terbuat dari gula dan memasukkannya ke dalam minuman panas / sejuk anda. Satu tindakan dan tujuan anda diselesaikan. Tidak ada sudu, tidak ada ukuran, ia menjadi sederhana.

Tandas Anjing

PoLoo

Tandas Anjing PoLoo adalah tandas automatik untuk membantu anjing dalam keadaan tenang, walaupun cuaca di luar cuaca buruk. Pada musim panas tahun 2008, semasa percutian belayar bersama 3 ekor anjing keluarga Eliana Reggiori, seorang pelaut yang berkelayakan, merancang PoLoo. Bersama rakannya Adnan Al Maleh merancang sesuatu yang bukan sahaja dapat membantu kualiti hidup anjing, tetapi juga dapat meningkatkan kepada pemiliknya yang sudah tua atau kurang upaya dan tidak dapat keluar dari rumah pada musim sejuk. Ia automatik, hindari bau dan mudah digunakan, dibawa, dibersihkan dan sesuai untuk mereka yang tinggal di rumah pangsa, untuk pemilik kenderaan bermotor dan kapal, hotel dan resort.

Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse Kerana gaya hidup yang monoton dan kurangnya interaksi yang berterusan dengan Alam, seseorang hidup dalam keadaan kerosakan berterusan dan rasa tidak puas hati dalaman, yang tidak memungkinkan dia menikmati hidup sepenuhnya. Ini dapat diperbaiki dengan memperluas batas persepsi dan memperoleh pengalaman baru mengenai interaksi Manusia-Alam. Kenapa burung? Nyanyian mereka secara positif mempengaruhi kesihatan mental manusia, juga burung melindungi lingkungan dari hama serangga. Projek Domik Ptashki adalah peluang untuk mewujudkan kawasan kejiranan yang bermanfaat dan untuk mencuba peranan ahli burung dengan memerhatikan dan merawat burung.