Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Modul Perabot Kucing

Polkota

Modul Perabot Kucing Sekiranya anda mempunyai kucing, anda mungkin mempunyai sekurang-kurangnya dua dari tiga masalah ini semasa memilih kediaman untuknya: kekurangan estetika, kelestarian, dan keselesaan. Tetapi modul loket ini menyelesaikan masalah ini dengan menggabungkan tiga faktor: 1) Reka bentuk minimalis: kesederhanaan bentuk dan kebolehubahan reka bentuk warna; 2) Mesra alam: sisa kayu (habuk papan, serutan) selamat untuk kesihatan kucing dan pemiliknya; 3) Keunikan: modul digabungkan antara satu sama lain, yang membolehkan anda membuat pangsapuri kucing yang berasingan di dalam rumah anda.

Nama Projek : Polkota, Nama pereka : Nadezhda Kiseleva, Nama pelanggan : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Modul Perabot Kucing

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.