Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bungkusan Makanan

Kuniichi

Bungkusan Makanan Makanan tradisional Jepun yang diawetkan Tsukudani tidak begitu terkenal di dunia. Hidangan rebus berasaskan kicap yang menggabungkan pelbagai makanan laut dan bahan-bahan tanah. Pakej baru ini merangkumi sembilan label yang direka untuk memodenkan corak tradisional Jepun dan menyatakan ciri-ciri ramuan. Logo jenama baru direka dengan harapan untuk meneruskan tradisi itu selama 100 tahun akan datang.

Nama Projek : Kuniichi, Nama pereka : Katsunari Shishido, Nama pelanggan : COCODORU.

Kuniichi Bungkusan Makanan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.