Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Terapung Spa

Hungarosauna

Terapung Spa Aspek penting pelaburan adalah penjadualan, kesinambungan dan pengembangan. Menyesuaikan diri dengan keadaan ekonomi yang tidak dijangka. Ini juga berlaku untuk seni bina landskap dan elemen seni bina. Ruang wap air ubat-ubatan, air spa yang dapat diminum dan kolam renang yang berenang di permukaan tasik memberikan sauna berkualiti baru, yang hanya ada di Hungarosauna. Bangunan ini mempunyai balok penyambung berlapis silang dengan bingkai tiang kayu. Dengan cara yang homogen, patung seperti kayu ditutupi dalam dan luar dengan permukaan kayu seperti batang pokok.

Nama Projek : Hungarosauna, Nama pereka : Gyula Takacs, Nama pelanggan : Gyula Takács.

Hungarosauna Terapung Spa

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.