Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sekatan Kalis Percikan

Object

Sekatan Kalis Percikan Object ialah sekatan kalis percikan yang direka untuk ruang tamu dan ruang makan. Object menggabungkan panel akrilik bulat dengan penyokong loyang bengkok yang ringkas dan pemberat loyang bulat yang mencegahnya daripada tumbang. Akrilik ini ditawarkan dalam versi berasap dan berwarna, supaya sekatan ini menambah warna pada ruang dan bukannya kelihatan sementara. Beberapa set boleh disambungkan di sekeliling pemberat loyang untuk membentuk skrin yang lebih luas. Tapak kayu pilihan boleh digunakan untuk meletakkan bunga. Komposisinya menyerupai karya seni, jadi Object boleh kekal di tempatnya sebagai hiasan.

Nama Projek : Object, Nama pereka : Akira Nakagomi, Nama pelanggan : Akira Nakagomi.

Object Sekatan Kalis Percikan

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.