Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Mengambil tema reka bentuk, potret grafik, model gigi, visual kepala selebriti adalah semua ciri utama yang membantu merangsang selera setiap pelanggan. Dari siling grafik coklat dan putih yang mewah, ke dinding grafik super putih, ke dinding paparan produk yang disusun dengan rapi, bersama dengan 100 ikon menggigit yang mewakili beberapa dekad yang berbeza, rasa humor hitam yang direka kaya membingungkan.

Nama Projek : 100 Bites Dessert, Nama pereka : Danny Chan, Nama pelanggan : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restoran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.