Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Jualan

The Curtain

Pejabat Jualan Reka bentuk projek ini mempunyai pendekatan unik untuk menggunakan Metal Mesh sebagai penyelesaian untuk tujuan praktikal dan estetika. Metal Mesh yang lut sinar menghasilkan lapisan tirai yang dapat mengaburkan batas antara ruang dalaman dan luaran - ruang kelabu. Kedalaman ruang yang dihasilkan oleh tirai lut menciptakan tahap kualiti ruang yang kaya. Metal Mesh keluli tahan karat yang digilap berbeza dalam keadaan cuaca yang berbeza dan jangka masa yang berbeza dalam sehari. Pemantulan dan ketelusan Mesh dengan pemandangan yang elegan mewujudkan ruang ZEN gaya Cina yang tenang.

Nama Projek : The Curtain, Nama pereka : Qun Wen, Nama pelanggan : aoe.

The Curtain Pejabat Jualan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.