Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Taman Keluarga

Hangzhou Neobio

Taman Keluarga Berdasarkan susunan asal pusat membeli-belah, Hangzhou Neobio Family Park dibahagikan kepada empat kawasan fungsional utama, masing-masing dengan pelbagai ruang aksesori. Pembahagian seperti itu mengambil kira kumpulan umur, minat dan tingkah laku anak-anak, dan pada masa yang sama menggabungkan fungsi untuk hiburan, pendidikan dan rehat semasa aktiviti ibu bapa-anak. Peredaran yang wajar di ruang menjadikannya taman keluarga yang komprehensif yang menggabungkan aktiviti hiburan dan pendidikan.

Nama Projek : Hangzhou Neobio, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : Shanghai Neobio Enterprise Management Co., Ltd.

Hangzhou Neobio Taman Keluarga

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.