Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kelab Renang

Loong

Kelab Renang Gabungan perniagaan berorientasikan perkhidmatan dengan bentuk perniagaan baru adalah satu trend. Pereka secara eksperimen menggabungkan fungsi anak syarikat dengan perniagaan utama, mengoptimumkan semula fungsi utama latihan sukan ibu bapa-anak, dan membina projek itu ke dalam ruang yang komprehensif untuk pendidikan berenang dan sukan, menggabungkan hiburan dan riadah.

Nama Projek : Loong, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Loong Kelab Renang

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.