Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Apartmen

Home in Picture

Apartmen Projek ini adalah ruang kediaman yang diciptakan untuk keluarga empat dengan dua orang anak. Suasana alam mimpi yang diciptakan oleh reka bentuk rumah bukan sahaja berasal dari dunia dongeng yang diciptakan untuk anak-anak, tetapi juga dari rasa futuristik dan kejutan rohani yang dibawa oleh cabaran pada perabot rumah tradisional. Tidak terikat dengan kaedah dan corak yang kaku, perancang itu menguraikan logik tradisional dan memberikan tafsiran baru mengenai gaya hidup.

Nama Projek : Home in Picture, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Home in Picture Apartmen

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.