Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kelab Kanak-Kanak

Meland

Kelab Kanak-Kanak Seluruh projek telah melengkapkan ungkapan yang sangat baik dari taman permainan dalaman ibu bapa-anak, menunjukkan tahap kelengkapan dan ketekalan yang tinggi dalam penyederhanaan dan naratif ruang. Reka bentuk garis halus menghubungkan kawasan berfungsi yang berbeza dan menyedari rasional aliran pengunjung. Naratif ruang, pada gilirannya, menghubungkan ruang yang berbeza melalui plot yang lengkap dan membawa pengguna untuk mengalami perjalanan interaksi ibu bapa-anak yang indah.

Nama Projek : Meland, Nama pereka : Li Xiang, Nama pelanggan : X+Living.

Meland Kelab Kanak-Kanak

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.