Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalendar Ladang adalah kalendar haiwan kertas kitset. Berkumpul sepenuhnya menjadikan ladang miniatur yang menyenangkan lengkap dengan enam haiwan yang berbeza.

Nama Projek : good morning original calendar 2012 “Farm”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.