Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalendar Ladang adalah kalendar haiwan kertas kitset. Berkumpul sepenuhnya menjadikan ladang miniatur yang menyenangkan lengkap dengan enam haiwan yang berbeza.

Nama Projek : good morning original calendar 2012 “Farm”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.