Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalendar Ladang adalah kalendar haiwan kertas kitset. Berkumpul sepenuhnya menjadikan ladang miniatur yang menyenangkan lengkap dengan enam haiwan yang berbeza.

Nama Projek : good morning original calendar 2012 “Farm”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Reka bentuk temu ramah hari ini

Temu ramah dengan pereka terkenal di dunia.

Baca wawancara dan perbualan terkini mengenai reka bentuk, kreativiti dan inovasi antara wartawan reka bentuk dan pereka, artis dan arkitek terkenal di dunia. Lihat projek reka bentuk terkini dan reka bentuk pemenang anugerah oleh pereka, artis, arkitek dan inovator terkenal. Ketahui wawasan baru mengenai kreativiti, inovasi, seni, reka bentuk dan seni bina. Ketahui mengenai proses reka bentuk pereka hebat.