Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Perkhidmatan

Miyajima Insurance

Pejabat Perkhidmatan Konsep projek ini adalah "menghubungkan pejabat dengan bandar" dengan memanfaatkan persekitaran. Laman web ini terletak di tempat tinjauan bandar. Untuk mencapainya terowong berbentuk ruang diadopsi, yang melalui dari pintu masuk ke hujung ruang pejabat. Garis kayu siling dan celah hitam yang dipasang lampu dan lekapan penghawa dingin menekankan arah ke bandar.

Kerusi Berlengan

Lollipop

Kerusi Berlengan Kerusi berlengan Lollipop adalah gabungan bentuk yang tidak biasa dan warna yang bergaya. Siluet dan elemen warnanya harus terlihat dari jauh seperti permen, tetapi pada masa yang sama kerusi berlengan harus sesuai dengan bahagian dalam gaya yang berbeza. Bentuk chupa-chups membentuk dasar sandaran tangan dan bahagian belakang dan tempat duduk dibuat dalam bentuk permen klasik. Kerusi berlengan Lollipop dibuat untuk orang yang suka keputusan dan fesyen yang berani, tetapi tidak mahu melepaskan fungsi dan keselesaan.

Panel Akustik Berlapis

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Berlapis Ringkasan kami adalah untuk membekalkan dan memasang pelbagai panel Akustik yang dibalut dengan kain dengan pelbagai ukuran, sudut dan bentuk. Prototaip awal melihat perubahan pada reka bentuk dan cara fizikal memasang dan menggantung panel ini dari dinding, siling dan bahagian bawah tangga. Pada ketika inilah kami menyedari bahawa sistem gantung proprietari semasa untuk panel siling tidak mencukupi untuk keperluan kami dan kami merancang sendiri.

Besi Curling

Nano Airy

Besi Curling Besi curling nano lapang menggunakan teknologi ion negatif yang inovatif. Menjaga tekstur yang halus, keriting berkilat yang lembut untuk waktu yang lama. Pipa keriting telah menjalani lapisan nano-seramik, terasa sangat halus. Ia merapatkan rambut dengan lembut dan cepat dengan udara panas ion negatif. Berbanding dengan besi melengkung tanpa udara, anda boleh menyelesaikannya dengan kualiti rambut yang lebih lembut. Warna asas produknya adalah putih matte lembut, hangat dan tulen, dan warna aksennya adalah emas merah jambu.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Terdapat banyak reka bentuk kontemporari campuran ini di pasaran di China hari ini, biasanya berdasarkan reka bentuk tradisional tetapi dengan bahan moden atau ekspresi baru. Yuyuyu adalah restoran Cina, pereka telah mencipta cara baru untuk mengekspresikan reka bentuk Oriental, Pemasangan baru yang terdiri dari garis dan titik, yang dilanjutkan dari pintu ke bahagian dalam restoran. Dengan perubahan zaman, penghayatan estetika orang juga berubah. Untuk reka bentuk Oriental kontemporari, inovasi sangat diperlukan.

Restoran

Yucoo

Restoran Dengan kematangan beransur-ansur estetika dan perubahan estetik manusia, gaya moden yang menonjolkan diri dan keperibadian telah menjadi elemen penting dalam reka bentuk. Kes ini adalah restoran, pereka ingin mewujudkan pengalaman ruang muda untuk pengguna. Tumbuhan biru muda, kelabu dan hijau mewujudkan keselesaan dan kesenangan semula jadi untuk ruang tersebut. Candelier yang dibuat oleh rotan tenunan tangan dan logam menjelaskan perlanggaran antara manusia dan alam, menunjukkan daya hidup seluruh restoran.