Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Taman Luaran Awam

Para

Kerusi Taman Luaran Awam Para adalah sekumpulan kerusi luar umum yang dirancang untuk memberikan fleksibiliti terkawal dalam persekitaran luar. Satu set kerusi yang mempunyai bentuk simetri yang unik dan benar-benar menyimpang dari keseimbangan visual reka bentuk kerusi konvensional yang diinspirasikan daripada bentuk gergaji yang sederhana, set kerusi luaran ini berani, moden dan menyambut interaksi. Kedua-duanya dengan bahagian bawah berwajaran berat, Para A menyokong putaran 360 di sekitar pangkalannya, dan Para B menyokong pembalikan arah dua arah.

Meja

Grid

Meja The Grid adalah meja yang dirancang dari sistem grid yang diilhami oleh seni bina tradisional Cina, di mana sejenis struktur kayu yang disebut Dougong (Dou Gong) digunakan di berbagai bahagian bangunan. Dengan penggunaan struktur kayu saling berkait tradisional, pemasangan meja juga merupakan proses mempelajari struktur dan mengalami sejarah. Struktur penyokong (Dou Gong) diperbuat daripada bahagian modular yang dapat dengan mudah dibongkar memerlukan penyimpanan.

Siri Perabot

Sama

Siri Perabot Sama adalah siri perabot asli yang memberikan fungsi, pengalaman emosi dan keunikan melalui bentuknya yang minimum, praktikal dan kesan visual yang kuat. Inspirasi budaya yang diambil dari puisi kostum berputar yang dipakai dalam upacara Sama ditafsirkan semula dalam reka bentuknya melalui teknik geometri kon dan teknik lenturan logam. Postur patung siri ini digabungkan dengan kesederhanaan dalam bahan, bentuk dan teknik pengeluaran, untuk menawarkan fungsi & amp; faedah estetik. Hasilnya adalah siri perabot moden yang memberikan sentuhan khas untuk ruang tamu.

Cincin

Dancing Pearls

Cincin Mutiara menari di antara gelombang laut yang menderu, itu adalah hasil inspirasi dari lautan dan mutiara dan ia adalah cincin model 3D. Cincin ini direka dengan gabungan emas dan mutiara berwarna dengan struktur khas untuk melaksanakan pergerakan mutiara antara gelombang lautan yang menderu. Diameter paip telah dipilih dalam ukuran yang baik yang menjadikan reka bentuknya cukup mantap untuk menjadikan modelnya dapat dihasilkan.

Katil Kucing

Catzz

Katil Kucing Semasa merancang katil kucing Catzz, inspirasi itu diambil dari keperluan kucing dan pemiliknya, dan perlu menyatukan fungsi, kesederhanaan dan keindahan. Semasa memerhatikan kucing, ciri geometri mereka yang unik mengilhami bentuk yang bersih dan dikenali. Beberapa corak tingkah laku khas (misalnya pergerakan telinga) dimasukkan ke dalam pengalaman pengguna kucing. Juga, dengan mempertimbangkan pemiliknya, tujuannya adalah untuk membuat perabot yang dapat mereka sesuaikan dan dipamerkan dengan bangga. Lebih-lebih lagi, penting untuk memastikan penyelenggaraan mudah. Kesemuanya membolehkan reka bentuk geometri yang ramping dan struktur modular.

Kelab Rekreasi

Central Yosemite

Kelab Rekreasi Kembali ke kesederhanaan hidup, cahaya matahari melalui tingkap cahaya dan bayangan silang. Untuk lebih mencerminkan rasa semula jadi di ruang keseluruhan, gunakan sepenuhnya reka bentuk kayu, kesederhanaan dan gaya manusiawi, keselesaan humanistik, suasana ruang seni tekanan. Nada pesona Oriental, dengan suasana ruang yang unik. Ini adalah ungkapan dalaman yang lain, ia semula jadi, suci, berubah-ubah.