Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunannya dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik untuk dapur. Pull down digital sink mixer memberi pengguna kebebasan bergerak di dapur sambil menawarkan pilihan dua fungsi aliran berbeza. Di bahagian depan electra, pad elektronik memberi anda akses ke semua fungsi, baik ketika semburan dipasang ke cerat atau di tangan anda dengan hanya hujung jari anda yang dapat anda kendalikan.

Nama Projek : Electra, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Keran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.