Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Keran

Electra

Keran Electra yang tidak mempunyai pegangan berasingan menarik perhatian semua orang kerana keanggunannya dan penampilan pintarnya sangat menentukan untuk menjadi unik untuk dapur. Pull down digital sink mixer memberi pengguna kebebasan bergerak di dapur sambil menawarkan pilihan dua fungsi aliran berbeza. Di bahagian depan electra, pad elektronik memberi anda akses ke semua fungsi, baik ketika semburan dipasang ke cerat atau di tangan anda dengan hanya hujung jari anda yang dapat anda kendalikan.

Nama Projek : Electra, Nama pereka : E.C.A. Design Team, Nama pelanggan : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Keran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk platinum dalam pertandingan reka bentuk produk mainan, permainan dan hobi. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah platinum untuk menemui banyak karya reka bentuk produk, permainan dan produk hobi yang baru, inovatif, asli dan kreatif.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.