Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Jualan

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pejabat Jualan Dengan permukaan air sebagai cermin, imej ketinggian bangunan diatur; dengan arca dan penanaman sebagai unsur, minat air dibentuk melalui hiasan; dengan penanaman terapung dan air pancut yang berubah dan lampu seni, minat terbentuk ; Dengan air sebagai jiwa, gabungan seni dan fungsi disimpulkan melalui titik balik ruang; kolam renang yang luas, di bawah sinar matahari, riak air, jernih dan telus, bersinar, melalui air yang terang, dapat melihat sikap setiap jubin dengan jelas, nampaknya ia juga membersihkan akal manusia secara umum.

Perumahan Pelbagai Unit

Best in Black

Perumahan Pelbagai Unit Best in Black adalah projek yang bertujuan untuk membuat bangunan kediaman jenis baru. Reka bentuk dalaman pangsapuri mewakili reka bentuk perindustrian yang memenuhi seni bina Mexico, bahan-bahan yang dipilih adalah untuk memproyeksikan rasa hairan di kawasan awam dan tampilan pangsapuri yang hangat, ini berbeza dengan fasad yang bersih dan tenang. Keempat fasad itu jelas terinspirasi dalam penempatan secara rawak dari bentuk permainan Tetris yang membentuk dinding dan tingkap bangunan, menciptakan atmosfer yang terang yang menghasilkan keselesaan bagi pengguna.

Piano Hibrid Mewah

Exxeo

Piano Hibrid Mewah EXXEO adalah Piano Hibrid Elegant untuk ruang kontemporari. Bentuknya yang unik merangkumi gabungan tiga dimensi gelombang bunyi. Pelanggan dapat menyesuaikan sepenuhnya piano mereka agar selaras dengan persekitarannya sebagai karya Seni Dekorasi. Piano berteknologi tinggi ini terbuat dari bahan eksotik seperti Carbon Fiber, Leather Automotive premium dan Aluminium gred Aerospace. Sistem pembesar suara papan suara maju; mencipta semula piano Grand yang dinamik luas melalui sistem suara pembesar suara 200 Watt, 9. Bateri terpasang khasnya membolehkan piano melakukan sehingga 20 jam dengan sekali cas.

Rumah Jualan

Zhonghe Kechuang

Rumah Jualan Projek ini mengejar kedalaman dan ketepatan bahan, teknologi dan ruang, dan menekankan integriti fungsi, struktur dan bentuk. Melalui gabungan kesan pencahayaan dan bahan baru untuk menjadi elemen estetika terbaik, untuk mencapai matlamat reka bentuk canggih, untuk memberi rasa penghayatan teknologi tanpa had kepada manusia.

Rumah Kediaman

Casa Lupita

Rumah Kediaman Casa Lupita memberi penghormatan kepada seni bina kolonial klasik Merida, Mexico dan kawasan bersejarahnya. Projek ini melibatkan pemulihan casona, yang dianggap sebagai tapak warisan, serta reka bentuk seni bina, dalaman, perabot dan landskap. Premis konsep projek ini adalah penyatuan seni bina kolonial dan kontemporari.

Tadika Donat Cifi

CIFI Donut

Tadika Donat Cifi Tadika CIFI Donut melekat pada komuniti kediaman. Untuk mewujudkan tempat aktiviti pendidikan prasekolah yang menggabungkan praktik dan kecantikan, ia cuba menggabungkan ruang penjualan dengan ruang pendidikan. Melalui struktur cincin yang menghubungkan ruang tiga dimensi, bangunan dan landskap disatukan secara harmoni, membentuk tempat aktiviti yang penuh dengan keseronokan dan kepentingan pendidikan.

Pereka hari ini

Pereka, artis dan arkitek terbaik di dunia.

Reka bentuk yang baik memerlukan pengiktirafan hebat. Setiap hari, kami dengan senang hati menampilkan pereka hebat yang membuat reka bentuk asli dan inovatif, seni bina yang luar biasa, fesyen bergaya dan grafik kreatif. Hari ini, kami mempersembahkan salah satu pereka terhebat di dunia. Lihat portfolio reka bentuk yang memenangi anugerah hari ini dan dapatkan inspirasi reka bentuk harian anda.