Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Madu

Ecological Journey Gift Box

Madu Reka bentuk kotak hadiah madu diilhamkan oleh "perjalanan ekologi" Shennongjia dengan tumbuh-tumbuhan liar yang banyak dan persekitaran ekologi semula jadi yang baik. Melindungi persekitaran ekologi tempatan adalah tema reka bentuk kreatif. Reka bentuknya mengadopsi seni potong kertas tradisional dan seni wayang kulit untuk menunjukkan ekologi semula jadi tempatan dan lima haiwan terlindung kelas pertama yang jarang dan terancam punah. Rumput kasar dan kertas kayu digunakan pada bahan pembungkusan, yang mewakili konsep perlindungan alam dan alam sekitar. Kotak luar boleh digunakan sebagai kotak penyimpanan yang indah untuk digunakan semula.

Bangku Dapur

Coupe

Bangku Dapur Najis ini direka untuk membantu seseorang mengekalkan postur duduk yang netral. Dengan memerhatikan tingkah laku harian orang, pasukan rekaan mendapati perlunya orang duduk di bangku untuk jangka masa yang lebih pendek seperti duduk di dapur untuk berehat sebentar, yang memberi inspirasi kepada pasukan untuk membuat bangku ini khusus untuk menampung tingkah laku tersebut. Bangku ini direka dengan bahagian dan struktur yang minimum, menjadikan bangku itu berpatutan dan menjimatkan kos untuk pembeli dan penjual dengan mengambil kira produktiviti pembuatan.

Infografik Dengan Animasi Gif

All In One Experience Consumption

Infografik Dengan Animasi Gif Projek All In One Experience Consumption adalah Big Data Infographic yang menunjukkan maklumat seperti tujuan, jenis, dan penggunaan pengunjung ke pusat membeli-belah yang kompleks. Isi utama terdiri daripada tiga Wawasan perwakilan yang berasal dari analisis Big Data, dan isi disusun dari atas ke bawah mengikut urutan kepentingan. Grafik dilakukan dengan menggunakan teknik isometrik dan dikelompokkan menggunakan warna yang mewakili setiap subjek.

Poster Filem

Mosaic Portrait

Poster Filem Filem seni "Potret Mosaik" dirilis sebagai poster konsep. Ini terutama menceritakan kisah seorang gadis yang diserang secara seksual. Putih biasanya mempunyai kiasan kematian dan simbol kesucian. Poster ini memilih untuk menyembunyikan mesej "kematian" di sebalik keadaan seorang gadis yang tenang dan lemah lembut, untuk menonjolkan emosi yang lebih kuat di sebalik kesunyian. Pada masa yang sama, pereka menggabungkan unsur-unsur artistik dan simbol-simbol sugestif ke dalam gambar, menyebabkan pemikiran dan penerokaan karya filem yang lebih luas.

Sabuk Dobi Dalaman

Brooklyn Laundreel

Sabuk Dobi Dalaman Ini adalah tali pinggang dobi untuk kegunaan dalaman. Badan padat yang lebih kecil daripada paperback Jepun kelihatan seperti ukuran pita, kemasan licin tanpa skru di permukaan. Tali pinggang sepanjang 4 m mempunyai 29 lubang, setiap lubang dapat menyimpan dan menahan penyangkut mantel tanpa jepitan, ia berfungsi untuk cepat kering. Tali pinggang diperbuat daripada bahan poliuretana antibakteria dan anti-acuan, selamat, bersih dan kuat. Beban maksimum ialah 15 kg. 2 keping cangkuk dan badan putar membenarkan penggunaan pelbagai cara. Kecil dan sederhana, tetapi ini sangat berguna untuk barang dobi di dalam rumah. Pengoperasian yang mudah dan pemasangan pintar akan sesuai dengan semua jenis bilik.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Secara konvensional, sebuah hospital cenderung menjadi ruang yang mempunyai warna atau bahan semula jadi yang buruk kerana bahan struktur buatan untuk meningkatkan fungsi dan kecekapannya. Oleh itu, pesakit merasakan bahawa mereka terpisah dari kehidupan seharian. Pertimbangan untuk persekitaran yang selesa di mana pesakit dapat menghabiskan dan bebas dari tekanan, harus diambil. Arkitek TSC menyediakan ruang terbuka dan selesa dengan menetapkan ruang siling terbuka berbentuk L dan atap besar dengan menggunakan banyak bahan kayu. Ketelusan seni bina ini menghubungkan orang dan perkhidmatan perubatan.

Legenda reka bentuk hari ini

Pereka legenda dan karya mereka yang memenangi anugerah.

Design Legends adalah pereka yang sangat terkenal yang menjadikan Dunia kita tempat yang lebih baik dengan reka bentuk yang bagus. Temukan pereka legenda dan reka bentuk produk inovatif mereka, karya seni asli, seni bina kreatif, reka bentuk fesyen dan strategi reka bentuk yang luar biasa. Nikmati dan terokai karya reka bentuk asli pereka, artis, arkitek, inovator dan jenama pemenang anugerah di seluruh dunia. Dapatkan inspirasi dari reka bentuk kreatif.