Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Kopi

Riposo

Set Kopi Reka bentuk perkhidmatan ini diilhamkan oleh dua sekolah pada awal abad ke-20 Bauhaus Jerman dan avant-garde Rusia. Geometri lurus yang ketat dan fungsi yang difikirkan sepenuhnya sesuai dengan semangat manifesto pada masa itu: "apa yang senang itu indah". Pada masa yang sama mengikuti trend moden, pereka menggabungkan dua bahan yang berbeza dalam projek ini. Porselin susu putih klasik dilengkapi dengan penutup terang yang diperbuat daripada gabus. Fungsi reka bentuk disokong oleh pegangan yang mudah dan senang dan keseluruhan penggunaan borang.

Rumah

Santos

Rumah Dengan menggunakan kayu sebagai elemen konstruktif utama, rumah ini menggantikan dua tingkat di bahagian, menghasilkan atap kaca untuk disatukan dengan konteks dan membiarkan cahaya semula jadi masuk. Ruang ketinggian berganda menyatakan hubungan antara tingkat bawah, tingkat atas dan lanskap. Bumbung logam di atas langit melayang, melindunginya dari kejadian cahaya matahari barat dan membina semula isipadu secara formal, membingkai penglihatan persekitaran semula jadi. Program ini diartikulasikan dengan mencari kegunaan awam di tingkat bawah dan kegunaan peribadi di tingkat atas.

Perabot Ditambah Kipas

Brise Table

Perabot Ditambah Kipas Brise Table dirancang dengan rasa tanggungjawab terhadap perubahan iklim dan keinginan untuk menggunakan peminat daripada penghawa dingin. Daripada meniup angin kencang, ia berkonsentrasi pada merasa sejuk dengan mengedarkan udara walaupun setelah mematikan penghawa dingin. Dengan Brise Table, pengguna dapat memperoleh angin dan digunakan sebagai meja sisi pada masa yang sama. Juga, ia meresap persekitaran dengan baik dan menjadikan ruang lebih indah.

Tajuk Pembukaan

Pop Up Magazine

Tajuk Pembukaan Projek ini adalah perjalanan untuk meneroka isu-isu Escape (tema untuk 2019) secara abstrak dan lancar, menunjukkan perubahan, perkara baru dan akibatnya. Semua visualnya bersih dan selesa untuk ditonton, berbeza dengan kenyataan yang tidak selesa dari tindakan melarikan diri. Reka bentuknya sentiasa berubah dan bentuk morfing dalam animasi mewakili tindakan penyesuaian semula, yang disebabkan oleh semacam keadaan. Melarikan diri mempunyai makna, tafsiran yang berbeza dan sudut pandangannya berbeza dari suka bermain hingga serius.

Cincin Struktur

Spatial

Cincin Struktur Reka bentuknya merangkumi struktur bingkai logam di mana druzy dipegang sedemikian rupa sehingga ada penekanan pada kedua batu dan juga struktur bingkai logam. Strukturnya cukup terbuka dan memastikan bahawa batu itu adalah bintang reka bentuknya. Bentuk druzy dan bola logam yang tidak teratur yang menyatukan struktur membawa sedikit kelembutan pada reka bentuk. Ia berani, kemas dan boleh dipakai.

Iklan

Insect Sculptures

Iklan Setiap karya dibuat dengan tangan untuk membuat patung serangga yang diilhami oleh persekitaran mereka dan makanan yang mereka makan. Karya seni itu digunakan sebagai ajakan bertindak melalui laman web Doom yang juga mengenal pasti perosak rumah tangga tertentu. Unsur-unsur yang digunakan untuk patung ini bersumber dari halaman sampah, tempat pembuangan sampah, dasar sungai dan pasar raya. Setelah setiap serangga dipasang, mereka difoto dan disimpan kembali di photoshop.