Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ais Krim

Sister's

Ais Krim Pembungkusan ini direka untuk Syarikat Ais Krim Sisters. Pasukan reka bentuk telah berusaha menggunakan tiga wanita, yang mengingatkan pengeluar produk ini, dalam bentuk warna gembira yang berasal dari rasa setiap ais krim. Dalam setiap rasa reka bentuknya, bentuk ais krim digunakan sebagai rambut watak, yang menampilkan gambar pembungkusan ais krim yang menarik dan baru. Reka bentuk ini, dalam bentuk barunya, telah menarik banyak perhatian di kalangan pesaingnya dan mendapat penjualan yang tinggi. Reka bentuk cuba membuat pembungkusan asli dan kreatif.

Botol

Herbal Drink

Botol Asas konsep mereka adalah elemen emosi. Konsep penamaan dan reka bentuk yang dibangunkan ditujukan untuk perasaan dan emosi pelanggan, mereka melayani tujuan menghentikan orang itu tepat di sebelah rak yang diperlukan dan membuatnya memilih dari banyak jenama lain. Pakej mereka menyatakan kesan ekstrak pelan, corak berwarna-warni yang dicetak secara langsung pada botol porselin putih yang menyerupai bentuk bunga. Secara visual menekankan imej produk semula jadi.

Tin Wain

Essenzza

Tin Wain Reka bentuk wain, ini adalah negara asal dan bandar ini menjadi perhatian ramai. Cari dalam lukisan mini dan tradisional. Motif berharga mendapati bahawa untuk mencapai tujuan, ini bermakna bahawa reka bentuk botol wain mewah tradisional sangat berkesan. Motif yang digunakan dalam reka bentuk, arabes. Motif-motif ini diambil dari lukisan Varnished Iran. Reka bentuk itu berusaha untuk membuat reka bentuk yang asli dan kreatif dan berusaha untuk membuat reka bentuk dengan makna intrinsik, dan membawa mesej penting.

Pembungkusan Jus

Pure

Pembungkusan Jus Asas untuk konsep Jus Murni adalah elemen emosi. Konsep penamaan dan reka bentuk yang dibangunkan ditujukan untuk perasaan dan emosi pelanggan, mereka melayani tujuan menghentikan orang itu tepat di sebelah rak yang diperlukan dan membuatnya memilih dari banyak jenama lain. Pakej ini menyatakan kesan ekstrak buah, corak berwarna-warni yang dicetak secara langsung pada botol kaca yang menyerupai bentuk buah-buahan. Secara visual menekankan imej produk semula jadi.

Meja Kopi

Cube

Meja Kopi Reka bentuknya diilhamkan oleh patung geometri Golden Ratio dan Mangiarotti. Bentuknya interaktif, menawarkan kombinasi yang berbeza kepada pengguna. Reka bentuknya terdiri daripada empat meja kopi dengan ukuran berbeza dan pouf berbaris di sekitar bentuk kubus, yang merupakan elemen pencahayaan. Elemen reka bentuknya adalah pelbagai fungsi untuk memenuhi keperluan pengguna. Produk dihasilkan dengan bahan Corian dan papan lapis.

Pemasangan Seni

Pretty Little Things

Pemasangan Seni Pretty Little Things meneroka dunia penyelidikan perubatan dan gambaran rumit yang dilihat di bawah mikroskop, menafsirkan semula ini kepada corak abstrak moden melalui ledakan palet warna fluro yang bersemangat. Lebih dari 250 meter, dengan lebih dari 40 karya seni individu, ia adalah pemasangan berskala besar yang memaparkan keindahan penyelidikan untuk tatapan umum.