Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Keselamatan

G2 Face Recognition

Alat Keselamatan bahan berkualiti tinggi dan kesederhanaan reka bentuk menjadikan peranti pengecam wajah keselamatan ini mewah, bergaya dan mantap. Teknologi canggih untuk menjadikannya salah satu yang terpantas di dunia dan sangat tepat, tidak ada yang dapat menipu algoritma. Produk kalis air dengan suasana yang dipimpin cahaya di bahagian belakang untuk mewujudkan suasana persekitaran walaupun di pejabat paling sejuk. Saiz yang padat menjadikannya pas hampir di mana-mana dan bentuknya memungkinkan untuk diposisikan secara mendatar atau menegak.

Perabot Evolving

dotdotdot.frame

Perabot Evolving Rumah semakin kecil, jadi mereka memerlukan perabot ringan yang serba boleh. The Dotdotdot.Frame adalah sistem perabot mudah alih pertama yang dapat disesuaikan di pasaran. Berkesan dan padat, bingkai boleh dipasang ke dinding atau bersandar di atasnya untuk memudahkan penempatan di sekitar rumah. Dan kebolehsesuaiannya berasal dari 96 lubang dan pelbagai aksesori yang semakin bertambah untuk memasangnya. Gunakan satu atau gabungkan beberapa sistem bersama-sama seperti yang diperlukan - ada kombinasi yang tidak terbatas.

Sistem Penguraian Sampah Yang Boleh Dikitar Semula

Spider Bin

Sistem Penguraian Sampah Yang Boleh Dikitar Semula Spider bin adalah penyelesaian universal dan ekonomi untuk menyusun bahan yang boleh dikitar semula. Sekumpulan tong pop timbul dibuat untuk rumah, pejabat atau di luar rumah. Satu item mempunyai dua bahagian asas: bingkai dan beg. Ia mudah dipindahkan dari satu tempat ke tempat lain, mudah untuk diangkut dan disimpan, kerana boleh rata apabila tidak digunakan. Pembeli memesan spider bin secara dalam talian di mana mereka boleh memilih saiz, bilangan Spider Bins dan jenis beg mengikut keperluan mereka.

Gulungan Kayu Manis Dengan Madu

Heaven Drop

Gulungan Kayu Manis Dengan Madu Heaven Drop adalah gulungan kayu manis yang diisi dengan madu tulen yang digunakan bersama teh. Ideanya adalah untuk menggabungkan dua makanan yang digunakan secara berasingan dan membuat produk baru. Para pereka terinspirasi oleh struktur gulungan kayu manis, mereka menggunakan bentuk penggulungnya sebagai wadah untuk madu dan untuk membungkus gulungan kayu manis mereka menggunakan lilin lebah untuk mengasingkan dan mengemas gulungan kayu manis. Ia mempunyai tokoh-tokoh Mesir yang digambarkan di permukaannya dan itu kerana orang Mesir adalah orang pertama yang menyedari pentingnya kayu manis dan menggunakan madu sebagai harta karun! Produk ini boleh menjadi simbol syurga dalam cawan teh anda.

Makanan

Drink Beauty

Makanan Minuman Kecantikan adalah seperti permata yang indah yang boleh anda minum! Kami membuat gabungan dua objek yang digunakan secara berasingan dengan teh: gula-gula batu dan irisan lemon. Reka bentuk ini boleh dimakan sepenuhnya. Dengan menambahkan kepingan lemon ke struktur gula-gula batu, rasanya menjadi lebih baik dan nilai makanannya meningkat kerana vitamin lemon. Pereka hanya mengganti tongkat yang dipegang kristal gula-gula batu dengan sepotong lemon kering. Drink Beauty adalah contoh lengkap dunia moden yang menyatukan keindahan dan kecekapan.

Minuman

Firefly

Minuman Reka bentuk ini adalah koktel baru dengan Chia, idea utama adalah merancang koktel yang mempunyai beberapa fasa rasa. Reka bentuk ini juga dilengkapi dengan warna yang berbeza yang dapat dilihat di bawah cahaya hitam yang menjadikannya sesuai untuk pesta dan kelab. Chia dapat menyerap dan menyimpan apa-apa rasa dan warna sehingga ketika seseorang membuat koktail dengan Firefly dapat merasakan rasa yang berbeda langkah demi langkah. Nilai pemakanan produk ini lebih tinggi dibandingkan dengan koktel lain dan itu semua kerana nilai pemakanan dan kalori rendah Chia . Reka bentuk ini adalah bab baru dalam sejarah minuman dan koktel.