Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Vila

Shang Hai

Vila Vila ini diilhamkan oleh filem The Great Gatsby, kerana pemilik lelaki itu juga berada dalam industri kewangan, dan nyonya rumahnya menyukai gaya Shanghai Art Deco lama tahun 1930-an. Setelah Pereka mengkaji fasad bangunan, Mereka menyedari bahawa ia juga mempunyai gaya Art Deco. Mereka telah mencipta ruang unik yang sesuai dengan gaya Art Deco 1930-an kegemaran pemiliknya dan sesuai dengan gaya hidup kontemporari. Untuk mengekalkan konsistensi ruang, Mereka memilih beberapa perabot, lampu dan aksesori Perancis yang dirancang pada tahun 1930-an.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Ini adalah vila peribadi yang terletak di China Selatan, di mana para pereka menggunakan teori Zen Buddhisme dalam praktiknya untuk melaksanakan reka bentuknya. Dengan meninggalkan penggunaan bahan semula jadi yang tidak perlu, dan kaedah reka bentuk yang ringkas, para pereka membuat ruang tamu oriental kontemporari yang sederhana, tenang dan selesa. Ruang tamu oriental kontemporari yang selesa menggunakan bahasa reka bentuk sederhana yang sama dengan perabot moden Itali berkualiti tinggi untuk ruang dalaman.

Klinik Kecantikan Perubatan

Chun Shi

Klinik Kecantikan Perubatan Konsep reka bentuk di sebalik projek ini adalah "klinik tidak seperti klinik" dan diilhamkan oleh beberapa galeri seni kecil tetapi cantik, dan para pereka berharap klinik perubatan ini mempunyai perangai galeri. Dengan cara ini para tamu dapat merasakan keindahan yang elegan dan suasana yang santai, bukan persekitaran klinikal yang tertekan. Mereka menambah kanopi di pintu masuk dan kolam renang tanpa batas. Kolam renang secara visual menghubungkan dengan tasik dan mencerminkan seni bina dan siang hari, menarik para tetamu.

Ruang Perniagaan

Rublev

Ruang Perniagaan Reka bentuk ruang tamu diilhamkan berdasarkan konstruktivisme Rusia, Menara Tatlin, dan budaya Rusia. Menara berbentuk kesatuan digunakan sebagai penangkap mata di ruang istirahat, ini untuk mewujudkan ruang yang berbeza di ruang istirahat sebagai jenis pengezonan tertentu. Kerana kubah berbentuk bulat, ruang istirahat adalah kawasan yang selesa dengan zon yang berbeza dengan jumlah kapasiti 460 tempat duduk. Kawasan ini dilihat dengan pelbagai jenis tempat duduk, untuk makan; bekerja; selesa dan santai. Kubah cahaya bulat yang diletakkan di siling yang dibentuk bergelombang mempunyai pencahayaan dinamik yang berubah pada waktu siang.

Rumah Kediaman

SV Villa

Rumah Kediaman Premis SV Villa adalah tinggal di bandar dengan keistimewaan kawasan desa dan juga reka bentuk kontemporari. Laman web ini, dengan pemandangan kota Barcelona, Gunung Montjuic dan Laut Mediterranean di latar belakang, mewujudkan keadaan pencahayaan yang tidak biasa. Rumah ini memfokuskan pada bahan tempatan dan kaedah pengeluaran tradisional sambil mengekalkan tahap estetika yang sangat tinggi. Ini adalah rumah yang mempunyai kepekaan dan rasa hormat terhadap laman webnya

Unit Perumahan

The Square

Unit Perumahan Idea Reka Bentuk adalah untuk mengkaji hubungan seni bina antara pelbagai bentuk yang disusun bersama untuk membuat seperti unit bergerak. Projek ini terdiri daripada 6 unit masing-masing adalah 2 kontena penghantaran terpasang di atas satu sama lain membentuk Massa Bentuk L. Unit berbentuk L ini dipasang pada kedudukan bertindih yang mewujudkan Kekosongan dan Pepejal untuk memberikan perasaan pergerakan dan memberikan cahaya siang yang mencukupi dan pengudaraan yang baik persekitaran. Matlamat reka bentuk utama adalah untuk membuat sebuah rumah kecil bagi mereka yang bermalam di jalanan tanpa rumah atau tempat tinggal.