Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kelab Rekreasi

Central Yosemite

Kelab Rekreasi Kembali ke kesederhanaan hidup, cahaya matahari melalui tingkap cahaya dan bayangan silang. Untuk lebih mencerminkan rasa semula jadi di ruang keseluruhan, gunakan sepenuhnya reka bentuk kayu, kesederhanaan dan gaya manusiawi, keselesaan humanistik, suasana ruang seni tekanan. Nada pesona Oriental, dengan suasana ruang yang unik. Ini adalah ungkapan dalaman yang lain, ia semula jadi, suci, berubah-ubah.

Kediaman

Panorama Villa

Kediaman Selain struktur desa Mani yang khas, konsep ini disusun sebagai rangkaian serpihan batu individu yang berputar di sekitar atrium, pintu masuk dan ruang tamu. Jumlah kediaman yang kasar membuka dialog dengan persekitaran semula jadi, sementara irama bukaannya memastikan privasi atau mengundang pemandangan panorama cakrawala, membina pengalaman langsung dari narasi berturut-turut dan beragam. Villa ini terletak di Navarino Residences, kumpulan vila mewah untuk pemilikan peribadi di tengah-tengah resort Navarino Dunes.

Pusat Penjualan

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Pusat Penjualan Reka bentuk menggabungkan penduduk timur laut dengan kelembutan dan rahmat Selatan untuk membiarkan kehidupan penuh inklusif. Reka bentuk pintar dan susun atur yang ringkas memperluas seni bina dalaman. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk yang sederhana dan antarabangsa dengan elemen tulen dan bahan biasa, yang menjadikan ruang itu semula jadi, santai dan unik. Reka bentuknya adalah pusat penjualan dengan ukuran 600 meter persegi, ini bertujuan untuk merancang pusat penjualan panggilan oriental moden, membuat hati penduduk tenang dan membuang suara di luar. Tetap perlahan dan nikmati keindahan hidup.

Pusat Penjualan

Yango Poly Kuliang Hill

Pusat Penjualan Reka bentuk ini bertujuan untuk meneroka bagaimana membawa pengalaman gembira dalam kehidupan yang indah di pinggir bandar, yang mendorong orang mengejar kehidupan yang baik dan memimpin orang-orang untuk bergerak menuju tempat tinggal puitis yang oriental. Pereka menggunakan kemahiran reka bentuk moden dan sederhana dengan bahan semula jadi dan biasa. Berfokus pada semangat dan mengabaikan bentuknya, reka bentuknya menggabungkan elemen budaya lanskap Zen dan teh, perasaan cinta nelayan, payung kertas minyak. Melalui pengendalian perincian, ia menyeimbangkan fungsi dan estetika dan menjadikan hidup itu artistik.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Reka bentuk menggunakan teknik reka bentuk keseimbangan formal sebagai aix untuk menyampaikan konsepsi seni oriental. Ini menerapkan unsur buluh, anggrek, bunga plum dan lanskap. Skrin sederhana dibentuk dengan pemanjangan bentuk buluh melalui pemotongan bentuk konkrit dan berhenti di tempat yang sepatutnya berhenti. Susun atur ruang tamu dan ruang makan dari atas dan bawah menentukan had ruang dan merangkumi ruang prospek oriental yang jarang dan tambal sulam. Mengenai tema hidup sederhana dan perjalanan ringan, Garis bergerak jelas, ini adalah percubaan baru untuk persekitaran tempat tinggal orang.

Bilik Pameran

From The Future

Bilik Pameran Showroom: Di bilik pameran, kasut latihan dan peralatan sukan, yang dihasilkan dengan teknologi suntikan, dipamerkan. Tempat itu, kelihatan seperti dibuat dengan menekan acuan suntikan. Dalam kaedah pembuatan tempat itu, kepingan perabot seolah-olah disatukan dengan pembuatan dalam acuan suntikan untuk menghasilkan keseluruhannya. Jalur jahitan kasar yang di siling, melembutkan semua visualologi teknologi.