Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman

Light Music

Lobi Dan Ruang Istirahat Bangunan Kediaman Untuk Light Music, reka bentuk lobi dan ruang rehat kediaman, Armand Graham dan Aaron Yassin dari A + A Studio yang berpusat di New York City ingin menghubungkan ruang dengan kejiranan dinamis Adams Morgan di Washington DC, tempat hiburan malam dan muzik, dari jazz Go-go to punk rock dan elektronik selalu menjadi pusat. Inilah inspirasi kreatif mereka; hasilnya adalah ruang unik yang menggabungkan kaedah fabrikasi canggih digital dengan teknik artisanal tradisional untuk mewujudkan dunia yang mengasyikkan dengan nadi dan iramanya sendiri yang memberi penghormatan kepada muzik asli DC yang bersemangat.

Dalaman Komersial

Nest

Dalaman Komersial Lantai ini dikongsi oleh dua profesional unik - penyokong dan arkitek yang memerlukan pesanan hierarki yang pelbagai. Pilihan dan perincian elemen adalah usaha untuk menjaga tampilan keseluruhan tetap, bersahaja dan menghidupkan semula kesenian dan bahan binaan tempatan. Perpaduan dan penggunaan bahan ramah lingkungan, ukuran bukaan, semuanya didorong oleh mengingat kembali iklim setempat untuk membuat persekitaran yang menyenangkan untuk membangkitkan kembali amalan yang hilang bersama-sama menyusun praktik yang lestari.

Hotel

LiHao

Hotel Kembali ke alam semula jadi, stesen budaya bandar. Buat gaya hidup yang halus. Eksklusif menikmati ketenangan dan ketenangan. Hotel ini terletak di kawasan yang sibuk di Zon Pembangunan berteknologi tinggi Baoding. Pereka itu mentakrifkan semula hotel resort bandar dengan pemikiran holistik melalui penyusunan semula persekitaran, seni bina, landskap dan dalaman sekitarnya untuk mewujudkan ruang hotel yang canggih, semula jadi dan selesa. Biarkan pelancong perniagaan merasa makmur dalam kesunyian, mencuri masa lapang setengah hari.

Pejabat Jualan

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Pejabat Jualan Dengan permukaan air sebagai cermin, imej ketinggian bangunan diatur; dengan arca dan penanaman sebagai unsur, minat air dibentuk melalui hiasan; dengan penanaman terapung dan air pancut yang berubah dan lampu seni, minat terbentuk ; Dengan air sebagai jiwa, gabungan seni dan fungsi disimpulkan melalui titik balik ruang; kolam renang yang luas, di bawah sinar matahari, riak air, jernih dan telus, bersinar, melalui air yang terang, dapat melihat sikap setiap jubin dengan jelas, nampaknya ia juga membersihkan akal manusia secara umum.

Perumahan Pelbagai Unit

Best in Black

Perumahan Pelbagai Unit Best in Black adalah projek yang bertujuan untuk membuat bangunan kediaman jenis baru. Reka bentuk dalaman pangsapuri mewakili reka bentuk perindustrian yang memenuhi seni bina Mexico, bahan-bahan yang dipilih adalah untuk memproyeksikan rasa hairan di kawasan awam dan tampilan pangsapuri yang hangat, ini berbeza dengan fasad yang bersih dan tenang. Keempat fasad itu jelas terinspirasi dalam penempatan secara rawak dari bentuk permainan Tetris yang membentuk dinding dan tingkap bangunan, menciptakan atmosfer yang terang yang menghasilkan keselesaan bagi pengguna.

Rumah Jualan

Zhonghe Kechuang

Rumah Jualan Projek ini mengejar kedalaman dan ketepatan bahan, teknologi dan ruang, dan menekankan integriti fungsi, struktur dan bentuk. Melalui gabungan kesan pencahayaan dan bahan baru untuk menjadi elemen estetika terbaik, untuk mencapai matlamat reka bentuk canggih, untuk memberi rasa penghayatan teknologi tanpa had kepada manusia.