Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman Kediaman

Inside Out

Reka Bentuk Dalaman Kediaman Pereka seni bina projek reka bentuk dalaman solo pertama yang bebas, memilih campuran perabot khas Jepun dan Nordik untuk mewujudkan suasana yang selesa dan menyenangkan. Kayu dan kain digunakan terutamanya di seluruh flat dengan kelengkapan cahaya yang minimum. Konsep & quot; Inside Out & quot; kotak kayu diturunkan dengan pintu masuk dan koridor kayu yang bersambung sambil terbuka ke ruang tamu sebagai & quot; Di dalam & quot; mempamerkan buku dan pameran seni, dengan ruangan sebagai & quot; Luar & quot; poket ruang yang berfungsi berfungsi.

Ibu Pejabat

Nippo Junction

Ibu Pejabat Ibu Pejabat Nippo dibina di persimpangan infrastruktur bandar, jalan raya, dan taman bertingkat. Nippo adalah syarikat terkemuka dalam pembinaan jalan raya. Mereka mendefinisikan Michi, yang bermaksud "jalan" dalam bahasa Jepun, sebagai asas konsep reka bentuk mereka sebagai "apa yang menghubungkan pelbagai komponen". Michi menghubungkan bangunan dengan konteks bandar dan juga menghubungkan ruang kerja individu antara satu sama lain. Michi ditingkatkan untuk menjalin hubungan kreatif dan mewujudkan Junction Place tempat kerja yang unik hanya mungkin di sini di Nippo.

Rumah Persendirian

Bbq Area

Rumah Persendirian Projek kawasan bbq adalah ruang yang membolehkan memasak di luar rumah dan menyatukan keluarga. Di Chile kawasan bbq biasanya terletak jauh dari rumah namun dalam projek ini ia adalah sebahagian dari rumah yang menyatukannya dengan taman dengan menggunakan tingkap lipat bercahaya besar yang memungkinkan keajaiban ruang taman mengalir ke dalam rumah. Empat ruang, alam, kolam, makan dan memasak disatukan dalam reka bentuk yang unik.

Reka Bentuk Seni Bina Fasad

Cecilip

Reka Bentuk Seni Bina Fasad Reka bentuk sampul Cecilip diselaraskan oleh superposisi unsur mendatar yang memungkinkan untuk mencapai bentuk organik yang membezakan isipadu bangunan. Setiap modul terdiri daripada bahagian garis yang tertulis dalam radius kelengkungan yang akan dibentuk. Kepingan tersebut menggunakan profil segi empat tepat dari aluminium anodized perak selebar 10 cm dan tebal 2 mm dan diletakkan di panel aluminium komposit. Setelah modul dipasang, bahagian depan dilapisi dengan keluli tahan karat 22 gauge.

Kedai

Ilumel

Kedai Setelah hampir empat dekad sejarah, kedai Ilumel adalah salah satu firma terbesar dan paling berprestij di Republik Dominika di pasar perabot, pencahayaan dan hiasan. Intervensi terbaru bertindak balas terhadap perlunya perluasan kawasan pameran dan definisi laluan yang lebih bersih dan lebih jelas yang memungkinkan untuk menghargai pelbagai koleksi yang ada.

Reka Bentuk Pemasangan Seni

Hand down the Tale of the HEIKE

Reka Bentuk Pemasangan Seni Reka bentuk pentas tiga dimensi menggunakan keseluruhan ruang pentas. Kami mencari tarian Jepun yang baru, dan ini adalah reka bentuk seni panggung yang bertujuan untuk bentuk tarian Jepun Kontemporari yang ideal. Tidak seperti seni pentas dua dimensi tarian tradisional Jepun, reka bentuk tiga dimensi yang memanfaatkan keseluruhan ruang pentas.