Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman

Shkrub

Kediaman Rumah Shkrub muncul kerana cinta dan cinta - pasangan penyayang dengan tiga anak. DNA rumah itu merangkumi prinsip estetika penstrukturan yang mendapat inspirasi dalam sejarah dan budaya Ukraine yang diilhamkan oleh kebijaksanaan Jepun. Unsur bumi sebagai bahan membuat dirinya terasa dalam aspek struktur rumah, seperti bumbung jerami yang asli dan di dinding tanah liat bertekstur yang indah dan padat. Idea untuk memberi penghormatan, sebagai tempat pendirian, dapat dirasakan di seluruh rumah, seperti benang panduan yang halus.

Kolam Renang

Termalija Family Wellness

Kolam Renang Termalija Family Wellness adalah yang terbaru dalam siri projek yang telah dibina Enota di Terme Olimia dalam lima belas tahun terakhir dan menyimpulkan transformasi lengkap dari kompleks spa. Dilihat dari jarak jauh, bentuk, warna dan skala struktur berkelompok baru dari tetrahedral adalah lanjutan dari kelompok bangunan luar bandar di sekitarnya, yang secara visual meluas ke jantung kompleks. Atap baru berfungsi sebagai warna musim panas yang besar dan tidak merebut mana-mana ruang luar yang berharga.

Reka Bentuk Dalaman

Eataly

Reka Bentuk Dalaman Eataly Toronto disesuaikan dengan nuansa kota kami yang sedang berkembang dan dirancang untuk meningkatkan dan meningkatkan pertukaran sosial melalui pemangkin universal makanan Itali yang hebat. Cukup tepat bahawa "passeggiata" tradisional dan abadi adalah inspirasi di sebalik reka bentuk Eataly Toronto. Ritual abadi ini menyaksikan orang Itali setiap malam pergi ke jalan utama dan piazza, berjalan-jalan dan bersosial dan kadang-kadang berhenti di bar dan kedai di sepanjang jalan. Rangkaian pengalaman ini memerlukan skala jalan baru yang intim di Bloor and Bay.

Kapel

Coast Whale

Kapel Bentuk ikan paus bionik menjadi bahasa kapel ini. Seekor ikan paus terdampar di pantai Iceland. Seseorang dapat memasuki tubuhnya melalui ekor ikan yang rendah dan mengalami perspektif ikan paus yang melihat ke laut yang mana lebih mudah bagi manusia untuk merenungkan pengabaian degradasi alam sekitar. Struktur penyangga jatuh di pantai untuk memastikan kerosakan minimum pada persekitaran semula jadi. Bahan semula jadi dan mesra alam menjadikan projek ini sebagai destinasi pelancongan yang memerlukan perlindungan alam sekitar.

Portal Kereta Api Masa Depan Portal Ringan

Light Portal

Portal Kereta Api Masa Depan Portal Ringan Light Portal adalah pelan induk Yibin Highspeed Rail City. Pembaharuan gaya hidup mengesyorkan kepada semua peringkat umur sepanjang tahun. Di sebelah Stesen Kereta Api Berkelajuan Tinggi Yibin yang beroperasi sejak Jun 2019, Yibin Greenland Center terdiri daripada Menara Berkembar 160m tinggi yang menggabungkan seni bina dan alam semula jadi dengan jalan lanskap sepanjang 1km. Yibin mempunyai sejarah selama lebih dari 4000 tahun, mengumpulkan kebijaksanaan dan budaya seperti sedimen di sungai yang menandakan perkembangan Yibin. Menara Berkembar berfungsi sebagai portal ringan untuk membimbing pelawat dan juga mercu tanda untuk berkumpul penduduk.

Klinik Pergigian

Clinique ii

Klinik Pergigian Clinique ii adalah klinik ortodontik swasta untuk pemimpin pendapat dan pakar cahaya yang menggunakan dan meneliti teknik dan bahan yang paling maju dalam disiplinnya. Arkitek membayangkan konsep implan berdasarkan ortodontik khas penggunaan alat perubatan ketepatan tinggi sebagai prinsip reka bentuk di seluruh ruang. Permukaan dan perabot dinding dalaman bergabung dengan lancar menjadi cangkang putih dengan percikan corian kuning di mana teknologi perubatan canggih ditanamkan.