Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman

CRONUS

Reka Bentuk Dalaman Lounge bar ahli ini menargetkan para eksekutif yang berminat menghabiskan malam bandar yang bergaya. Sudah tentu anda akan merasakan sesuatu yang istimewa dan luar biasa bagi mereka yang ingin menjadi ahli dan yang bersedia menggunakan bar ini. Lebih-lebih lagi apabila anda mula menggunakan di sini, kebolehgunaan dan keselesaan akan sangat penting bagi bentuk operasi. Anda mungkin menganggap kedua-dua aspek yang disebutkan di atas agak aneh, dan memberikan sentuhan yang tepat, adalah cabaran kami. Sesungguhnya, "dua aspek" ini adalah kata kunci untuk merancang ruang bar ini.

Restoran Cutlet Jepun

Saboten Beijing the 1st

Restoran Cutlet Jepun Ini adalah rangkaian restoran cutlet Jepun yang disebut "Saboten", restoran unggulan pertama di China. Deformasi tradisi kami dan penyetempatan yang baik sangat penting untuk menjadikan budaya Jepun lebih mudah diterima oleh negara asing. Di sini, melihat visi rantai restoran masa depan, kami membuat reka bentuk yang akan menjadi manual berguna ketika meluas ke China dan juga di luar negeri. Kemudian, salah satu cabaran kami adalah memahami pemahaman yang tepat tentang "gambar Jepun" yang disukai oleh orang asing. Kami memberi tumpuan terutamanya pada "Jepun tradisional". Kami berusaha untuk menggabungkannya.

Reka Bentuk Dalaman Universiti

TED University

Reka Bentuk Dalaman Universiti Ruang Universiti TED yang dirancang dengan konsep reka bentuk moden menggambarkan arah progresif dan kontemporari institusi TED. Bahan moden dan mentah digabungkan dengan infrastruktur teknologi dan pencahayaan. Pada ketika ini, konvensyen ruang yang belum pernah dialami sebelumnya ditetapkan. Jenis visi baru untuk ruang Universiti dicipta.

Reka Bentuk Dalaman Ruang Pejabat

Infibond

Reka Bentuk Dalaman Ruang Pejabat Shirli Zamir Design Studio merancang pejabat baru Infibond di Tel Aviv. Setelah melakukan penyelidikan mengenai produk syarikat, idea itu adalah mewujudkan ruang kerja yang mengemukakan soalan mengenai sempadan tipis yang berbeza dengan realiti dari imaginasi, otak manusia dan teknologi dan mencari bagaimana semua ini berhubung. Studio mencari dos yang betul penggunaan kedua-dua kelantangan, garis dan kekosongan yang akan menentukan ruang. Pelan pejabat terdiri daripada bilik pengurus, bilik mesyuarat, salon formal, kafetaria dan bilik terbuka, bilik bilik telefon tertutup dan ruang terbuka yang berfungsi.

Reka Bentuk Seni Bina Rumah Tumpangan

Barn by a River

Reka Bentuk Seni Bina Rumah Tumpangan Projek "Gudang di tepi sungai" memenuhi tantangan untuk menciptakan ruang yang dihuni, berdasarkan penglibatan ekologi, dan menyarankan penyelesaian tempatan khusus mengenai masalah seni bina dan interpenetrasi lanskap. Jenis dasar rumah tradisional dibawa ke pertapaan bentuknya. Cedar sirap atap dan dinding kayu hijau menyembunyikan bangunan di rumput dan semak lanskap buatan manusia. Di belakang dinding kaca kelihatan tepi sungai berbatu.

Pasar Raya Minyak Wangi

Sense of Forest

Pasar Raya Minyak Wangi Imej hutan musim sejuk lut menjadi inspirasi projek ini. Kelimpahan tekstur kayu semula jadi dan granit membenamkan penonton dalam aliran plastik dan kesan visual tanda-tanda alam. Jenis peralatan industri dilembutkan oleh warna tembaga teroksidasi merah dan hijau. Kedai ini adalah tempat tarikan dan komunikasi untuk lebih daripada 2000 orang setiap hari.