Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cafe

Hunters Roots

Cafe Menjawab sebentar untuk estetika moden dan bersih, ruang dalaman yang diilhami oleh peti buah kayu yang digunakan dalam bentuk abstrak telah dibuat. Peti memenuhi ruang, mencipta bentuk arca yang hampir menyerupai gua, namun yang dihasilkan dari bentuk geometri sederhana dan lurus. Hasilnya adalah pengalaman spatial yang bersih dan terkawal. Reka bentuk pintar juga memaksimumkan ruang terhad dengan mengubah lekapan praktikal menjadi ciri hiasan. Lampu, almari dan rak menyumbang kepada konsep reka bentuk dan visual ukiran.

Pejabat Perkhidmatan

Miyajima Insurance

Pejabat Perkhidmatan Konsep projek ini adalah "menghubungkan pejabat dengan bandar" dengan memanfaatkan persekitaran. Laman web ini terletak di tempat tinjauan bandar. Untuk mencapainya terowong berbentuk ruang diadopsi, yang melalui dari pintu masuk ke hujung ruang pejabat. Garis kayu siling dan celah hitam yang dipasang lampu dan lekapan penghawa dingin menekankan arah ke bandar.

Panel Akustik Berlapis

University of Melbourne - Arts West

Panel Akustik Berlapis Ringkasan kami adalah untuk membekalkan dan memasang pelbagai panel Akustik yang dibalut dengan kain dengan pelbagai ukuran, sudut dan bentuk. Prototaip awal melihat perubahan pada reka bentuk dan cara fizikal memasang dan menggantung panel ini dari dinding, siling dan bahagian bawah tangga. Pada ketika inilah kami menyedari bahawa sistem gantung proprietari semasa untuk panel siling tidak mencukupi untuk keperluan kami dan kami merancang sendiri.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Terdapat banyak reka bentuk kontemporari campuran ini di pasaran di China hari ini, biasanya berdasarkan reka bentuk tradisional tetapi dengan bahan moden atau ekspresi baru. Yuyuyu adalah restoran Cina, pereka telah mencipta cara baru untuk mengekspresikan reka bentuk Oriental, Pemasangan baru yang terdiri dari garis dan titik, yang dilanjutkan dari pintu ke bahagian dalam restoran. Dengan perubahan zaman, penghayatan estetika orang juga berubah. Untuk reka bentuk Oriental kontemporari, inovasi sangat diperlukan.

Restoran

Yucoo

Restoran Dengan kematangan beransur-ansur estetika dan perubahan estetik manusia, gaya moden yang menonjolkan diri dan keperibadian telah menjadi elemen penting dalam reka bentuk. Kes ini adalah restoran, pereka ingin mewujudkan pengalaman ruang muda untuk pengguna. Tumbuhan biru muda, kelabu dan hijau mewujudkan keselesaan dan kesenangan semula jadi untuk ruang tersebut. Candelier yang dibuat oleh rotan tenunan tangan dan logam menjelaskan perlanggaran antara manusia dan alam, menunjukkan daya hidup seluruh restoran.

Kedai

Formal Wear

Kedai Kedai pakaian lelaki sering menawarkan bahagian dalaman yang neutral yang mempengaruhi suasana pengunjung secara negatif dan oleh itu mengurangkan peratusan penjualan. Untuk menarik orang bukan hanya untuk mengunjungi kedai, tetapi juga untuk membeli produk yang disajikan di sana, ruang itu harus memberi inspirasi dan semangat. Itulah sebabnya reka bentuk kedai ini menggunakan ciri khas yang diilhami oleh pertukangan jahitan dan perincian yang berbeza yang akan menarik perhatian dan menyebarkan suasana yang baik. Susun atur ruang terbuka yang terbahagi kepada dua zon juga dirancang untuk kebebasan pelanggan semasa berbelanja.